Telefon mobil Apple iPhone 4 32GB

Telefon mobil Apple iPhone 4 32GB pe scurt:
– Retina Display, 3.5″
– Camera 5 MP, inregistrare video HD
– YouTube, Control vocal, Busola
– A-GPS, HSDPA, Wi-Fi

Apple iPhone4 32GB beneficiaza de functia Retina Display ceea ce face ca imaginea sa fie foarte buna, fotografiile si filmele arata natural iar textul paginilor web, email, cartilor .pdf, este foarte clar.

Caracteristici generale:
– Smartphone: Da
– Touchscreen: Da
– Tastatura QWERTY: Nu
– Tip Tastatura: Standard
– Retea: 3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 | 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
– 3G: HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
– Dual Sim: Nu
– Procesor (MHz): 1000
– Culoare: Negru
– Greutate: 137 G
– Dimensiuni (W X H X D Mm): 58.6 X 115.2 X 9.3
– Sistem De Operare: IOS 4
– GPS: A-GPS

>>Vezi aici ofertele speciale de la evoMag<<

iPhone 4 iti ofera mereu sansa sa fi pregatit sa capturezi orice moment, la inalta definitie. Camera foto excelenta cu blitz LED iti permite sa faci fotografii si filme HD cu inalta definitie, chiar si in lumina slaba. iPhone 4 ofera posibilitatea editarii fisierelor nou create si partajarea lor cu toti prietenii, direct din telefon.

O facilitatea extraordinara pe care o are telefonul, este optiunea FaceTime ce ofera posibilitatea utilizatorului sa si vada persoana cu care vorbeste, daca si ea la randul ei foloseste un terminal iPhone4. Apelul telefonic poate fi normal, prin intermediul retelei de telefonie mobila, sau FaceTime – apel video intre doua telefoane iPhone4. In acest ultim caz conexiunea se realizeaza prin intermediul conexiunii Wireless Lan – Wi-Fi. Nu sunt necesare setari aditionale.

iPhone4 poate fi folosit si ca Access Point pentru a avea acces la internet 3G de pe laptop, in cazul in care onexiunea wireless a laptopului nu are acoperire in zona respectiva, sau nu functioneaza. Depinde, bineinteles, de operator si locatia in care se incearca accesarea internetului.

O alta optiune interesanta este Busola digitala incorporata care poate indica directia corecta. Aplicatia Compass este folosita pentru a reorienta automat hartile afisate pe ecran in functie de directia in care te indrepti cu telefonul mobil.

Tastatura noului telefon mobil Apple iPhone 4 sporeste semnificativ viteza de redactare a mesajelor SMS sau notitelor. Si asta pentru ca verifica in timp real tot ceea ce scrii si iti sugereaza cuvinte, corecteaza cuvintele introduse gresit sau adauga automat semne de punctuatie.

Lateralele noului iPhone sunt realizate din otel inoxidabil, in timp ce pentru partea din spate si cea frontala producatorul a optat pentru o sticla speciala, folosita in industria aeronautica – la parbrizul elicopterelor. Si dimensiunile aparatului sunt impresionante pentru un smarphone, telefonul masurand doar 9,3mm in grosime.

Caracteristici:
– Aplicatii:
Document Viewer
Digital Compass
– Caracteristici Speciale: Carcasa Cu Invelis Rezistent La Amprente Pe Fata Si Pe Spate
– Altele:
Proximity Sensor
Accelerometer
Ambient Light Sensor
Three-Axis Gyro

Apple iPhone4 32GB fotografiat din alte unghiuri