Mouse Microsoft Arc Touch RVF-00004 negru

In aceasta saptamana in Topul Tehnologiilor din prezent, pe pozitia 14 se afla produsul Mouse Microsoft Arc Touch RVF-00004 negru la pretul de 229 lei.

Mai flexibil ca orice alt mouse – Noul Arc Touch dispune de un design inovator, ce permite curbarea sau aplatizarea sa – pentru un confort maxim in utilizare sau pentru a ocupa mai putin spatiu in geanta.
Atinge pentru scroll – Loveste usor zona Touch tactila pentru un scroll rapid in josul paginii, apoi atinge pentru te opri in locul dorit. Rotita de scroll e de domeniul trecutului.
Functioneaza oriunde – Multumita tehnologiei BlueTrack, poti folosi mouse-ul Arc Touch pe aproape orice suprafata dificila – chiar si pe cele nefinisate, moi sau dure.

Caracteristici:
– Tehnologie: Fara Fir
– Interfata Receiver: USB
– Tehnologie BlueTrack
– Nanodispozitivul De Emisie-Receptie Se Introduce In Partea Inferioara A Mouse-Ului.
– Curbati-L Pentru A-L Porni. Pentru A-L Opri, Intindeti-L. Fara Buton De Comutat. Un Indicator Luminos Verde Lumineaza Intermitent Pentru A Va Informa Ca Bateria Functioneaza, Apoi Se Stinge Pentru A Economisi Energia.
– Tehnologie 2.4 GHz
– Design Ambidextru

Opinia unui cumparator:
Palko A.

Design elegant!!! (cu ani lumina inaintea lui Saitek Eclipse… un mouse cam din aceeasi categorie).
Conectare instantanee (desii sunt fan Apple … bate magic mouseul la anumite capitole … dar nu la toate :P ) Merge si cu calculatoare Apple perfect.
Este foarte plat cand e indreptat … cat un telefon mobil … e usor de carat si in buzunar … pentru office e perfect.
Cand faci scroll un motoras vibreaza in mouse … da un efect de scroll button.
Daca-l scapi … iti iei adio de la ea :)
Invelisul din material cauciucat de pe partea posterioara a mouseului se cam murdareste … Daca ai mana mare, se cam pierde in mana … e si foarte usor (poate asta pt unii e un avantaj … )
Il recomand! … in sfarsit un produs bun de la Microsoft :)