Banii in miscare. Prosperitatea in 10 pasi, Iancu Guda

Banii in miscare. Prosperitatea in 10 pasi - Iancu Guda
Update 27.04.2023 – ATENTIE!!! – WOW DEAL! In perioada 27.04-3.05.2023, cu ocazia campaniei Crazy Days la eMAG, cartea “Banii in miscare. Prosperitatea in 10 pasi” beneficiaza de 16% REDUCERE si o puteti achizitiona la pretul de 32,82 RON!
>> CUMPARA AICI <<

Cartea “Banii in miscare. Prosperitatea in 10 pasi” de Iancu Guda este acum la Precomanda la eMag. Ea va fi livrata incepand cu 6 septembrie 2021. Comenzile sunt livrare in 24/48 de ore in functie de metoda de livrarea aleasa.

“Banii in miscare. Prosperitatea in 10 pasi” este o carte de educatie financiara care detaliaza pe larg cele mai importante subiecte despre finantele personale din primul sezon al emisiunii Banii in miscare difuzata pe postul tv Digi24.

Economia unei natiuni prospere va avea mereu un circuit rapid al banilor. Acelasi lucru se intampla in orice familie prospera: banii sunt intotdeauna in miscare rapida si produc alti bani. Intrebarea esentiala este urmatoarea: cum sa miscam banii impreuna astfel incat prosperitatea noastra, ca indivizi, sa genereze prosperitatea Romaniei? Aceasta simbioza perfecta depinde de raspunsurile la cateva intrebari esentiale, pe care autorul incearca sa le ofere in aceasta carte.

Comandă acum cartea “Banii in miscare” – 49 lei

>>>

Comanda se face exclusiv online pe eMag.