Programul Rabla pentru electrocasnice de la eMAG

Programul Rabla pentru electrocasnice de la eMAG>> Procedura de schimbare a unui electrocasnic vechi cu unul nou prin programul Rabla pentru electrocasnice de la eMAG o gasiti mai jos.

Pentru ca programul Rabla pentru eletrocasnice organizat de AFM are un real succes in fiecare an si voucherele puse la dispozitie se epuizeaza in cateva minute, eMAG a venit cu un program asemanator prin care ajuta pe cei care au electrocasnice vechi sa scape de ele, in sensul in care atunci cand curierul vine sa aduca produsul nou comandat il ridica pe cel vechi. In plus, eMAG ofera si un card cadou in valoare de 150 lei pentru fiecare electrocasnic dat la schimb.

Spre deosebire de programul organizat de Ministerul Mediului, unde electrocasnicele noi trebuie sa se incadreze intr-o clasa energetica superioara, in programul Rabla organizat de eMAG pentru orice electrocasnic nou (indiferent de clasa energetica) se ridica cel vechi si se ofera voucherul cadou de 150 lei. Produsele care participa in acest program sunt vandute de eMAG si au mentionat sub pret urmatorul mesaj:
Rabla eMAG

Este un program folositor avand in vedere ca este destul de dificil sa scapi de electrocasnicele mari si voluminoase in cazul in care te decizi sa le schimbi cu unele noi. Daca stai la bloc si vrei sa arunci la gunoi un frigider sau o masina de spalat, nu este tocmai o treaba simpla daca nu ai pe cineva care sa te ajute sa le cari. Programul Rabla te ajuta sa scapi de electrocasnicele vechi cat mai usor si fara batai de cap.

Programul este in desfasurare pana la data de 31 mai 2022.

Pentru a beneficia de ridicarea gratuita a echipamentului electrocasnic vechi si a primi voucherul cadou de 150 lei, trebuie sa urmati pasii urmatori:

Pasul 1: Alege-ți produsul dorit, bifează opțiunea RABLA și plasează comanda

Cumpără un produs din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, aragaze, cuptoare încorporabile, mașini de spălat vase, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat sau televizoare.

Mergi la eMAG

Verifica in pagina produsului dorit daca sub pret ai mentiunea legata de programul Rabla ca in imaginea de mai jos:
Rabla pentru electrocasnice la eMAG

Pasul 2: La livrarea produsului, predă curierului aparatul electrocasnic vechi

Aparatul electrocasnic pe care îl predai, trebuie să fie pregătit, deconectat, fără componente lipsă și să facă parte din categoriile: aparate frigorifice, aragaze, cuptoare încorporabile, mașini de spălat, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat, televizoare.

Pasul 3: Primești un card cadou în valoare de 150 de lei

Aparatul vechi va fi evaluat de tehnicienii eMAG.
După ce se va constata integritatea acestuia, vei primi pe adresa de e-mail asociată contului tău eMAG, un card cadou în valoare de 150 de lei.
Cardul cadou va fi trimis în următoarea zi lucrătoare de la predarea aparatului vechi și va fi activat după 10 zile de la achiziție.

Pasul 4: Folosește cardul cadou pentru a efectua o nouă comandă

Poți utiliza cardul cadou pentru plasarea unei noi comenzi.
Acesta este valabil 90 de zile de la data emiterii.
Cardul Cadou poate fi folosit pentru a achiziționa orice produs din categoriile de Fashion și Casă, Grădină & Bricolaj, vândut de eMAG, inclusiv de către partenerii din Marketplace.

In momentul plasarii comenzii, asigurati-va ca ati introdus seria voucherului in campul “Adauga alt card cadou” si aveti ceva asemanator cu aceasta imagine:
voucher de 150 lei in programul Rabla la eMAG

Foloseste link-urile de mai jos pentru a merge direct la categoriile din site-ul eMAG cu produsele pe care doresti sa le schimbi:

Daca doresti sa cumperi:
masina de spalat rufe
combina frigorifica
lada frigorifica
frigider
congelator
vitrina frigorifica
side by side
masina de spalat vase
uscator de rufe
aparat de aer conditionat

poti da la schimb: masina de spalat rufe / masina de spalat vase / uscator de rufe / aparat frigorific / aparat de aer conditionat.

Daca doresti sa cumperi:
aragaz

dai la schimb: aragaz.

Daca doresti sa cumperi:
cuptor incorporabil

dai la schimb: cuptor incorporabil.

Daca doresti sa cumperi:
televizor

poti da la schimb: televizor / monitor / masina de spalat rufe / masina de spalat vase / uscator de rufe / aparat frigorific.

Campanie valabilă în perioada 17 noiembrie 2021 – 31 mai 2022, în limita stocului disponibil.

Vezi aici detaliile campaniei.