Programul Rabla pentru electrocasnice de la eMAG

Programul Rabla pentru electrocasnice de la eMAG>> Procedura de schimbare a unui electrocasnic vechi cu unul nou prin programul Rabla pentru electrocasnice de la eMAG o gasiti mai jos.

Rabla eMAG îți echipează casa și-ți oferă 150 lei card cadou. Cumpără acum electrocasnicele de care ai nevoie și eMAG te scăpă gratuit de vechile aparate. Profită de ocazie și comandă produse de ultimă generație. Perioada in care se desfasoara “Rabla eMAG” a fost prelungita pana in data de 31.10.2023!

Pentru ca programul Rabla pentru eletrocasnice organizat de AFM are un real succes in fiecare an si voucherele puse la dispozitie se epuizeaza in cateva minute, eMAG a venit cu un program asemanator prin care ajuta pe cei care au electrocasnice vechi sa scape de ele, in sensul in care atunci cand curierul vine sa aduca produsul nou comandat il ridica pe cel vechi. In plus, eMAG ofera si un card cadou in valoare de 150 lei pentru fiecare electrocasnic dat la schimb.

Spre deosebire de programul organizat de Ministerul Mediului, unde electrocasnicele noi trebuie sa se incadreze intr-o clasa energetica superioara, in programul Rabla organizat de eMAG pentru orice electrocasnic nou (indiferent de clasa energetica) se ridica cel vechi si se ofera voucherul cadou de 150 lei. Produsele care participa in acest program sunt vandute de eMAG si au mentionat sub pret urmatorul mesaj:
Rabla eMAG

Este un program folositor avand in vedere ca este destul de dificil sa scapi de electrocasnicele mari si voluminoase in cazul in care te decizi sa le schimbi cu unele noi. Daca stai la bloc si vrei sa arunci la gunoi un frigider sau o masina de spalat, nu este tocmai o treaba simpla daca nu ai pe cineva care sa te ajute sa le cari. Programul Rabla te ajuta sa scapi de electrocasnicele vechi cat mai usor si fara batai de cap.

Programul este in desfasurare pana la data de 31 octombrie 2023, ora 18:00.

Pentru a beneficia de ridicarea gratuita a echipamentului electrocasnic vechi si a primi voucherul cadou de 150 lei, trebuie sa urmati pasii urmatori:

Pasul 1: Alege-ți produsul dorit, bifează opțiunea RABLA și plasează comanda

Cumpără un produs din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, aragaze, cuptoare încorporabile, mașini de spălat vase, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat sau televizoare.

Mergi la eMAG

Verifica in pagina produsului dorit daca sub pret ai mentiunea legata de programul Rabla ca in imaginea de mai jos:
Rabla pentru electrocasnice la eMAG

Pasul 2: La livrarea produsului, predă curierului aparatul electrocasnic vechi

Aparatul electrocasnic pe care îl predai, trebuie să fie pregătit, deconectat și fără componente lipsă.
Pentru a vedea exact produsele eligibile și din ce categorie trebuie să facă parte aparatul vechi pe care îl predai, vezi mai jos – detalii privind produsele pe care le poți cumpăra în funcție de ce dai la schimb.
Pentru produsele livrate în showroom-urile eMAG vor fi acceptate doar urmatoarele DEEE-uri: televizoare și monitoare.

Pasul 3: Primești un card cadou în valoare de 150 de lei

De îndată ce predai aparatul vechi, vei primi pe adresa de e-mail asociată contului tău eMAG, un card cadou în valoare de 150 de lei.
Poți folosi imediat cardul cadou, acesta devine activ din momentul în care l-ai primit.
Cardul cadou are o valabilitate de 90 de zile de la data emiterii.

Pasul 4: Folosește cardul cadou pentru a efectua o nouă comandă

Poți utiliza Cardul Cadou pentru plasarea unei noi comenzi.
Cardul Cadou poate fi folosit pentru a achiziționa orice produs vândut de eMAG, inclusiv produse resigilate și de la partenerii eMAG Marketplace cu sediu și reședință fiscală în Uniunea Europeană (mai puțin produsele din categoriile Asigurări, Cartele Prepaid, Roviniete, Reîncărcare Cartele, Monede și Lingouri, Metale prețioase și Tutun).

In momentul plasarii comenzii, asigurati-va ca ati introdus seria voucherului in campul “Adauga alt card cadou” si aveti ceva asemanator cu aceasta imagine:
voucher de 150 lei in programul Rabla la eMAG

Foloseste link-urile de mai jos pentru a merge direct la categoriile din site-ul eMAG cu produsele pe care doresti sa le schimbi:

Daca doresti sa cumperi:
masina de spalat rufe
combina frigorifica
lada frigorifica
frigider
congelator
vitrina frigorifica
side by side
masina de spalat vase
uscator de rufe
aparat de aer conditionat

poti da la schimb: masina de spalat rufe / masina de spalat vase / uscator de rufe / aparat frigorific / aparat de aer conditionat.

Daca doresti sa cumperi:
aragaz

dai la schimb: aragaz.

Daca doresti sa cumperi:
cuptor incorporabil

dai la schimb: cuptor incorporabil.

Daca doresti sa cumperi:
televizor

poti da la schimb: televizor / monitor / masina de spalat rufe / masina de spalat vase / uscator de rufe / aparat frigorific.

Campanie valabilă în perioada 28 noiembrie 2022 – 31 octombrie 2023, în limita stocului disponibil.

Vezi aici detaliile campaniei.