Scutece Pampers

Magazinul online eMAG a lansat o sectiune dedicata prin care distribuie produsele marca Pampers: scutece Pampers si servetele umede Pampers. Practic, orice parinte poate comanda produsele Pampers si eMAG le va livra acasa. In plus, puteti beneficia si de reducerile oferite saptamanal la diferite modele de scutece Pampers. Este un lucru foarte util pentru orice parinte care are mai multi copii mici si trebuie sa achizitioneze mai multe cutii de Pampers odata.

Online, se pot alege scutecele Pampers in functie de greutatea copilului: <3 kg (marimea 0), 2-5 kg (marimea 1), 4-8 kg (marimea 2), 6-10 kg (marimea 3), 9-14 kg (marimea 4), 11-16 kg (marimea 5).Marimi Scutece-chilotel: 6-11 kg (marimea 3), 9-15 kg (marimea 4), 12-17 kg (marimea 5), 15+ kg (marimea 6).Vezi aici toata gama de Scutece bebelusi Pampers oferite de eMAG

Scutece-chilotel Pampers Premium Care Pants XXL Box Marimea 6, 15+ kg, 93 buc – 128,99 lei (3.12.2021)
Scutece-chilotel Pampers Premium Care Pants XXL Box Marimea 6Piele rasfatata datorita materialelor moi ce ofera cea mai delicata atingere Pampers.
– Fixarea elastica in jurul taliei si picioruselor ofera o ajustare perfecta pentru confortul copilul tau.
– Scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt prevazute cu 3 canale absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a umezelii.
– Designul special al lateralelor scutecului-chilotel, in forma de S, se adapteaza miscarilor celui mic, protejandu-i pielea delicata impotriva frecarii.
– Stratul interior cu Micro-perle absoarbe si retine umezeala in profunzime, departe de pielea delicata a copilului tau.
– Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand copilul tau trebuie schimbat.
– Permit aerului sa circule in interiorul scutecului pentru ca pielea bebelusului sa ramana uscata, mentinand mai mult timp o senzatie de prospetime.

Transport gratuit la Easybox prin Genius oferit de eMAG.

3.12.2021: -15% EXTRA – Adaugă produsul în coș, completează codul “Pampers” și beneficiezi de -15% extra pe loc. Promoţia se aplică doar pe produsele vândute de eMAG în limita stocului disponibil.

Pentru mai multe detalii puteti verifica si site-ul dedicat pentru Scutece Pampers

2 Comments
  1. costi
    |
  2. Mihai
    |