Oferte Electrocasnice

895 lei reducere Robot de Bucatarie Inox Cook

Robot de Bucatarie Inox CookRobot de Bucatarie Inox Cook – reducere 57% [Acest convenabil si complet robot de bucatarie de inalta calitate va fi foarte util pentru a pregati mincaruri delicioase foarte simplu folosind unul din cele 12 programe (orez, gatire rapida, ovaz fiert, coacere, iaurt, reincalzire, frigere, paste, abur, fierbere, supa si liber). Acest robot de bucatarie multi-functional este parte din linia de produse Chef Master Kitchen.] >> Profita de Aceasta Oferta <<

449 lei Reducere Friteuza Fara Ulei Free Fry Cooker

Friteuza Fara Ulei Free Fry Cooker – reducere 39% [Economisiti ulei si gatiti mincaruri mai sanatoase cu friteuza fara ulei Free Fry Cooker. Acesta friteuza electrica de la Chef Master Kitchen utilizeaza caldura pe baza de infrarosu si un puternic ventilator de aer fierbinte.] >> Profita de Aceasta Oferta <<

SUPER PRET – Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A – reducere 150 lei

Acest model de masina de spalat vase incorporabila beneficiaza in acest moment de o reducere de 150 lei (10.71%) din pretul normal de vanzare. In plus, se ofera 4 ani de garantie – 2 ani garantie standard + 2 ani extra, fara costuri suplimentare.

Oferta este valabila pana in data de 20 decembrie 2014.

Cateva specificatii tehnice:
Capacitate (seturi):9
Clasa de eficienta energetica:A
Numar de programe:7
Tip afisaj:LED
Tip incorporare:Complet incorporabila
Clasa de eficienta la spalare:A
Clasa de eficienta la uscare:A
Control:Electronic
Nivele de temperatura:6
Consum anual de energie:249 kW
Nivel de zgomot dB(A):52
Detalii complete

Ce spun cumparatorii:
– “Suficient de incapatoare pt o masina de 45cm latime, poate fi folosita si pentru oale sau vase mai mari, consum mic per total / raport calitate pret foarte bun”
– “usor de montat – silentioasa – spala, clateste si usca bine – destul de spatioasa pentru o familie formata din 4 persoane – pret rezonabil”

Aici gasiti mai multe detalii si pretul actualizat