Vinerea neagra

Black Friday in Romania – pareri si sfaturi

(informatiile actualizate sunt la sfarsitul postului)
Este ora 5:20 si asa cum era de asteptat site-ul eMAG nu poate fi accesat… se pare ca aceasta noua initiativa de a oferi reduceri masive a avut efectul scontat la romani. S-au trezit in numar foarte mare si au dat navala sa profite de aceste reduceri substantiale.. si este perfect normal…

Asa ca intre timp.. pana putem accesa site-ul sa vedem despre ce produse este vorba.. ne multumim sa vedem din nou si din nou acea pisica speriata, calcata de ceva… VINEREA NEAGRA e de vina….

Black Friday – Vinerea neagra a reducerilor – Recomandari chilipiruri

>> Citeste aici despre Black Friday 2012 < < Mai sunt cateva ore pana cand vom afla ce promotii speciale ne ofera magazinele online din Romania cu ocazia primei promovari de amploare a deja celeberei Black Friday din America. Denumita de mass-media "Vinerea Neagra a reducerilor", ziua de 25 noiembrie 2011 va ramane cu siguranta in memoria multor romani care vor beneficia de reducerile mari oferite cu aceasta ocazie. Ce am aflat cu siguranta este ca eMAG si evoMag sunt 2 magazine romanesti care au oferta de Vinerea Neagra. eMag da startul reducerilor incepand cu ora 5:00 dimineata iar evoMag urmeaza la putin timp, ora 8:00 dimineata.

Va fi o zi importanta din care multi vor avea de invatat pentru viitor.

Aici voi face o lista cu promotiile la electrocasnice (care vor fi majoritare din totalul produselor oferite cu reduceri masive) valabile doar astazi cu ocazia Black Friday in Romania.