Telefon mobil Nokia N8 Dark Grey

Telefon mobil Nokia N8 Dark Grey pe scurt:
– Ecran touch 3.5″, camera 12 MP
– Symbian 3, Wi-Fi, HSDPA
– Filmare HD, HDMI
– Disponibil in culorile: gri, argintiu

Caracteristici generale:
– Smartphone: Da
– Touchscreen: Da
– Tastatura QWERTY: Nu
– Tip Tastatura: Standard
– Retea: 3G: 850/900/1700/1900/2100 | 2G: 850/900/1800/1900
– 3G: HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps
– Dual Sim: Nu
– Culoare: Gri
– Sistem De Operare: Symbian 3
– Greutate: 135 G
– Dimensiuni (W X H X D Mm): 59 X 113.5 X 12.9
– GPS: Da

Telefonul Nokia N8 este echipat cu o conexiune HDMI, pentru a putea arata cat mai usor celorlalti imaginile, filmele si muzica aflate pe telefonul mobil, pe televizoarele si proiectoarele compatibile. Toate la o rezolutie digitala HD de 720p de exceptie. Telefonul este dotat cu tehnologie Dolby Digital Plus de inalta calitate – compatibila cu sistemele Home Theatre – pentru ca toate filmele sa beneficieze de un sunet pe masura imaginilor.

Nokia N8 aduce toti prietenii tai la un loc, actualizandu-se continuu si in timp real cu update-urile prietenilor tai de pe Facebook si Twitter. Cu ajutorul aplicatiei dedicate preinstalate poti impartasi fotografiile si clipurile video imediat dupa ce acestea au fost capturate. In acelasi timp, evenimentele Facebook pot fi adaugate in calendarul tau dintr-o singura miscare. In plus, toate update-urile sunt afisate pe ecranul principal, astfel ca poti ramane mereu in legatura cu tot ce se intampla.

Caracteristici:
– Aplicatii:
Flash Lite 4.0
Document Viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
– SAR (W/Kg ) : 1.02
– Accesorii Incluse:
Adaptorul HDMI Nokia CA-156
Stiloul Digital Nokia SU-36 (Pentru Pietele Selectate)
Cablul De Conectare Nokia CA-179
Incarcatorul Compact Nokia AC-15
Adaptorul Micro USB OTG La USB Nokia CA-157
Ghidul De Utilizare Rapida
Acumulatorul Nokia BL-4D
Setul Cu Casti Stereo Nokia WH-701
– Altele:
Compas (Magnetometru)
Detector De Lumina Ambientala
Senzor De Orientare (Accelerometru)
Senzor De Proximitate

Aici gasiti parerea unei persoane care a cumparat deja acest produs:
Leonard L.

In primul rand vreau sa marturisesc ca mi-a fost foarte greu sa ma decid sa revin la Symbian dupa ce timp de aproape un an de zile am utilizat Nokia N900 ce rula Maemo 5. Totusi, ecranul foarte slab de pe N900 (inexplicabil pentru un device care la momentul lansarii era capul de serie al companiei finlandeze), ca de altfel si faptul ca pentru a putea rula decent aplicatiile pe el era nevoie de o operatiune de overclock pentru CPU (de la 600 MHz cat era din fabrica pana la minim 850 MHz, pentru o utilizare normala), ceea ce punea in pericol viata device-ului, am hotarat sa achizitionez un device corespunzator nevoilor mele, optand in cele din urma pentru Nokia N8 (celelalte doua aparate considerate fiind Samsung i9000 Galaxy S si Apple iPhone 4). Dupa circa doua saptamani utilizare ma pot declara foarte multumit de alegerea facuta si pot spune ca Nokia N8 este, fara indoiala, gura de oxigen de care Nokia si Symbian aveau nevoie in fata avalansei Android si iPhone. Dar sa incepem cu inceputul.