Esti in cautarea unei asigurari auto RCA?

asigurari RCA online

asigurari RCA online

Daca a venit timpul pentru a va reinoi polita de asigurare RCA auto, acum aveti posibilitatea ca intr-un singur loc sa gasiti cel mai bun pret oferit pentru ceea ce aveti nevoie.

Puteti compara ofertele primelor 8 companii de profil din Romania: Asirom, Omniasig, Alliantz Tiriac Asigurari, Groupama Asigurari, Generali, Euroins, City Insurance, Uniqa.

Pe baza informatiilor despre propietar, informatiilor despre autovehicul si a informatiilor despre asigurare, puteti compara ofertele asiguratorilor si puteti alege pe cea mai convenabila.

Aici > Calculeaza pe loc cel mai bun pret Asigurare RCA < de la eMAGProcesul este simplu: intr-o singura pagina, oricine poate compara toate ofertele din piata si poate comanda o polita de asigurare care ii va fi livrata in orice localitate din tara. Sistemul este integrat in timp real cu toate companiile de asigurari. Preturile sunt aceleasi indiferent de brokerul de asigurari la care apelati. Prin lege, nici un broker nu poate oferi reduceri la asigurarile RCA.

Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare.

Avantaje:
– compari politele RCA si alegi pretul cel mai bun
– primesti polita RCA oriunde in tara, cu transport gratuit
– platesti cu card sau in rate si polita iti ajunge instant pe mail

Preturile asigurarii RCA sunt stabilite de compania de asigurare si sunt unice indiferent de unde se achizitioneaza.

Verifica aici RCA online oferita de eMAG in 2021

Va recomand sa vizitati si:
RCA Ieftin