Premiera in Romania – Ignat Day – Ziua Promotiilor Romanesti

Maine, 20 Decembrie 2011, o sa avem parte de o premiera in Romania! Dupa ce magazinul eMAG a inregistrat vanzari record si vizite record pe site-ul propriu cu ocazia Black Friday (Vinerea neagra in romana), este vremea ca un alt magazin online sa fie promotorul unei premiere pe piata online din Romania: MarketOnline organizeaza maine Ignat Day cu reduceri intre 5% si 50% la produsele care fac parte din categoriile de interes din aceasta perioada, cea a CADOURILOR.

In acest fel, o zi traditionala romaneasca cu profunde semnificatii la romani, este transformata intr-o zi in care promotiile sunt scoase in fata si cei care nu au profitat de reducerile masive oferite pana acum, pot profita si achizitiona produsele dorite la preturi super speciale. 50% reducere este intradevar un chilipir! In plus, toti cumparatorii din ziua de Ignat vor fi inscrisi automat la tombola si pot castiga un porc intreg sau direct “aranjat”, la alegere….

Asa ca maine va astept aici sa vedem impreuna care sunt super reducerile pe care le anunta MarketOnline.

Aici este prezentarea lor oficiala care anunta evenimentul:

Ai ratat Black Friday si nici bunatatile penntru Craciun nu ti-ai luat? Marketonline are o alternativa pentru tine !!

In fiecare an de Ignat, romanii au o traditie la care tin foarte mult: taierea porcului. Ne-am gandit ca anul acesta sa imbunatatim traditia si sa taiem si porcul si preturile!!!

Asa ca daca ai ratat Black Friday si nici porc de Craciun nu ti-ai luat, avem o solutie pentru tine: vino la MarketOnline si cumpara-ti cadourile pentru cei dragi la preturi reduse cu pana la 50% la mai multe categorii de interes din aceasta perioada. In plus poti castiga un porc intreg din care sa-ti prepari bunatatile pentru masa de Craciun.

Bineinteles ca tu hotarasti daca vrei sa ti-l trimitem pe Ghita intreg sau direct “aranjat”.

Fiindca nu vrem sa-ti limitam posibilitatea de a achizitiona ce produse iti doresti precum si numarul lor, ne-am hotarat sa nu-ti oferim doar cateva modele si sa te lasam pe tine sa-ti alegi exact ceeea ce vrei la un pret redus, din produsele aflate pe stocul magazinului sau ale furnizorilor.

“Taierea preturilor” va incepe conform traditiei in zorii zilei si nu se va termina dimineata, ci doar la lasarea intunericului. Te asteptam marti 20 Decembrie 2011 de Ignat Day pe MarketOnline.

Sunt curios cum vor face fata valului de vizitatori si in cat timp site-ul nu va mai fi functional. Si cel mai important.. ce produse vor fi in promotie si cu ce reduceri… pana maine “in zorii zilei” nu mai e mult…