Solid State Drive (SSD) Adata Ultimate SU650, 960 GB

Solid State Drive (SSD) Adata Ultimate SU650, Blister, SATA III, 960 GB

Pret Special 05.03.2023 – 280 lei !!

Punerea in aplicare a 3D NAND Flash avansat, Ultimate SU650 dispune de capacitati mai mari de stocare, eficienta mai mare, si fiabilitate robusta, cu un raport cost-performanta mai bun decat oricand. Ultimate SU650 atinge viteze de citire / scriere de 520/450 MB/s pentru a accelera PC-ul.

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta

Cu ajutorul tehnologiei ECC, SU650 poate detecta si remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor si pentru a spori durata de viata a SSD-ului.

Datorita flexibilitatii 3D NAND, putem oferi SU650 in diverse capacitati, de pana la 960 GB. Ai mai multe optiuni pentru nevoi diferite, fie pentru o unitate de boot pentru sistemul de operare sau o unitate de stocare in masa.

Algoritmul de caching SLC permite memoriei NAND Flash sa opereze in modul de celule cu un singur nivel si imbunatateste performantele de citire/scriere.

Folosind materiale de inalta calitate si tehnologii avansate, SU650 Ultimate surclaseaza HDD-urile traditionale cu un factor imens, cu anumite beneficii in bootare, precum si in general un transfer mult mai mare de citire / scriere.

Pareri de la cumparatorii eMAG:
“Am luat versiunea de 1tb, nu am avut probleme cu el, vitezele sunt reale, si temperatura a ajuns la 35° maxim in utilizare maxima
singura chestie, carcasa e din plastic si pare foarte fragil, in rest sa vedem cat tine”

“Am inlocuit in hdd de 1Tera, sistemul booteaza mai repede se misca mai bine.”

“Il am de o luna de zile, versiunea de 960GB, momentan merge ok.”

“Am cumparat mai multe harddiskuri din acest model, la lucru, dupa ce am luat trei acasa si am fost f multumit de raportul calitate/pret.
Toate-n tot nu e ca modele de top, duble la pret, mai ale ca viteza de scriere (care e pe la 280~360 MB/s). Din 10 bucati luate la lucru, unu s-a stricat in 2 luni, cu restu nu am avut probleme.”

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta