Transport Gratuit la titlurile in Precomanda pe Litera

Mai jos gasiti titlurile primăverii pe Litera.ro, aflate acum în campanii de PRECOMANDĂ cu TRANSPORT GRATUIT.

☑️ EPOCA VICIULUI de Deepti Kapoor – 63,99 lei (redus de la 79,99 lei)

EPOCA VICIULUI de Deepti KapoorAceasta este epoca viciului, în care banii, plăcerea și puterea înseamnă totul, iar relațiile de familie care formează legături strânse între oameni pot să și ucidă.

New Delhi, ora 3 dimineața. Un Mercedes care circulă cu viteză foarte mare intră pe trotuar și, într-o clipită, seceră cinci persoane. Este o mașină de bogătan, dar, când se risipește confuzia, nu e nici un bogătan acolo, ci doar un servitor șocat care nu poate explica măcelul.

Epoca viciului este un roman spectaculos, trepidant, având în centru avuția seducătoare, corupția stupefiantă și violența însetată de sânge ale familiei Wadia – iubită de unii, detestată de alții, temută de toți. Pe fundalul reședințelor luxoase, petrecerilor extravagante, afacerilor rapace și influenței politice calculate, trei vieți ajung să se interconecteze periculos: Ajay este servitorul competent, născut în sărăcie, care urcă în ierarhia familiei, Sunny este moștenitorul playboy care visează să-și depășească tatăl cu orice preț, iar Neda este jurnalista curioasă prinsă între moralitate și dorință. Într-o lume alimentată de plăcere, lăcomie, dorință, violență și răzbunare, legăturile dintre aceste personaje vor deveni o cale de evadare sau declanșatorul altor distrugeri?

În părți egale thriller polițist și saga de familie, Epoca viciului este un roman amețitor despre gangsteri și amanți, despre false prietenii, despre iubiri interzise și despre consecințele corupției. Un roman care dă dependență, de o calitate literară ireproșabilă.

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 21.03.2023

☑️ VIAȚA CA UN RÂU de Shelley Read – 47,99 lei (redus de la 59,99 lei)

VIAȚA CA UN RÂU de Shelley ReadVictoria Nash are șaptesprezece ani și se ocupă de livada de piersici a familiei sale, aflată la marginea unui orășel din Colorado. Wilson Moon este un hoinar cu un trecut misterios, hotărât să-și trăiască viața după regulile lui. Torie îl întâlnește întâmplător pe Wil la un colț de stradă, o întâlnire care le va schimba profund viețile.

Când lovește tragedia, fata părăsește singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată și fuge în munți, unde se luptă să supraviețuiască în sălbăticie fără nici o idee clară despre ceea ce îi va aduce viitorul. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, Torie conștientizează, de asemenea, schimbările din ea însăși, găsind în peisajul de o frumusețe sălbatică sensul și puterea de a merge mai departe și de a reconstrui tot ce a pierdut.

Combinând personaje de neuitat și un decor natural care-ți taie respirația, Viața ca un râu este o poveste zguduitoare despre supraviețuire și o dramă pasionantă despre maturizare, adevăr, soartă și cele mai profunde mistere ale iubirii.

„Shelley Read a scris un roman splendid despre o tânără strivită de împrejurări care trebuie să găsească o cale de a ierta înainte de a putea iubi… Viața ca un râu este un debut literar uimitor plasat în inima visului american.“ Adriana Trigiani

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 11.04.2023

☑️ UN MILION DE SĂRUTURI ÎNTR-O VIAȚĂ de Monica Murphy – 47,99 lei (redus de la 59,99 lei)

UN MILION DE SĂRUTURI ÎNTR-O VIAȚĂ de Monica MurphyWren este frumoasă, inteligentă, admirată și adorată de toți colegii de la Lancaster Prep. Totuși, Crew este singurul care o vede așa cum este ea cu adevărat: o fată inocentă și lipsită de experiență, care emană sexualitate și care cu greu își ține în frâu dorințele ascunse. Dar el este și singurul băiat care îi dă fiori de teamă, singurul de care ea nu îndrăznește să se apropie, nici măcar după trei ani de liceu în care a fost copleșită de acest sentiment ciudat. Însă Crew este obsedat de frumusețea și de inocența ei, fiind hotărât să o facă să-și manifeste sexualitatea. Totul se schimbă brusc când Wren și Crew sunt nevoiți să lucreze împreună la un proiect pentru cursul de psihologie și amândoi descoperă că au în comun mai multe lucruri decât au crezut. Iar Crew, deși nu e adeptul relațiilor de durată, ajunge să fie obsedat de Wren, fiind în stare să facă orice pentru ca ea să se îndrăgostească de el – chiar și să experimenteze fanteziile ascunse ale lui Wren. Curând ajung să fie dependenți unul de celălalt, ducându-și relația la un alt nivel, unul la care Crew doar a visat și pe care Wren nici măcar nu și l-a imaginat vreodată. Când totul se sfârșește brusc din cauza intervenției tatălui lui Wren, Crew apelează la cele mai neobișnuite și excentrice gesturi pentru a o aduce înapoi în brațele lui.

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 21.03.2023

☑️ ARTA REGALĂ A OTRĂVURILOR de Eleanor Herman – 39,99 lei (redus de la 49,99 lei)

ARTA REGALĂ A OTRĂVURILOR de Eleanor HermanPovestea otrăvurilor este povestea puterii. Secole la rând, familiile regale s-au temut de agonia care le inducea vomă și crampe teribile provocată de acel ceva invizibil adăugat în mâncare sau în băutură de un potențial dușman. Pentru a evita otrăvirea, aceștia se bazau pe degustători, pe coarne de unicorn și pe antidoturi testate pe condamnați. Servitorii lingeau tacâmurile familiei regale, le probau lenjeria și gustau conținutul oalelor de noapte.

Ironic, stăpânitorii îngroziți de otrăvuri se otrăveau fără să știe în fiecare zi cu cosmetice, medicamente și cu un trai în mizerie în cel mai concret sens al cuvântului. Femeile foloseau produse de machiaj cu mercur și plumb. Bărbații își ungeau cu rahat chelia. Medicii prescriau clisme cu mercur, creme cu arsenic, băuturi cu plumb cu poțiuni din grăsime și cranii umane, proaspăt procurate de la călău. Cele mai luxoase palate erau doar un pic mai curate decât latrinele. Când privim portrete din secolele trecute, nu vedem ce se află sub hainele somptuoase și dincolo de duhoarea trupurilor nespălate – păduchi înfruptându-se din zonele intime și viermi care cuibăreau în intestine.

În Arta regală a otrăvurilor, Eleanor Herman combină accesul ei unic la arhivele regale cu descoperiri de ultimă generație ale științei criminalistice pentru a spune povestea adevărată a palatelor strălucitoare ale Europei: una a medicinei șocante, a cosmeticelor otrăvitoare, a excrementelor mereu prezente, a unui mediu ideal pentru boli și, uneori, pentru crime.

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 21.03.2023

☑️ MICUL PRIETEN de Donna Tartt – 55,99 lei (redus de la 69,99 lei)

MICUL PRIETEN de Donna TarttÎntr-un orășel din Mississippi, Harriet Cleve Dusfresnes crește în umbra amintirii fratelui ei, Robin, care, la vârsta de nouă ani, a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei lor. Ucigașul nu a fost niciodată identificat, iar familia nu și-a revenit după tragedie.

Pentru Harriet, care a copilărit liber, cutreierând prin lumea imaginației sale fertile, Robin reprezintă legătura cu un trecut extraordinar, despre care a auzit doar povești sau pe care doar l-a întrezărit în albumele de fotografii. Teribil de încăpățânată, precoce pentru cei doisprezece ani ai săi și cufundată în scrierile de aventuri ale lui Stevenson, Kipling și Conan Doyle, ea se hotărăște să-l găsească pe făptaș și să-și răzbune fratele. Are un singur aliat, devotatul ei prieten, Hely, și cei doi se lovesc în curând de mistere care nu au nimic de-a face cu jocul copiilor: sunt întunecate, amenințătoare și aparțin lumii adulților.

Roman ambițios și strălucitor, bogat în paradoxuri morale și observații asupra fragilității umane, Micul prieten explorează ideea de crimă și pedeapsă, precum și complicațiile și consecințele ascunse care stau în calea căutării adevărului și dreptății.

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 28.03.2023

☑️ PUTEREA CONCENTRĂRII de Jack Canfield – 43,99 lei (redus de la 54,99 lei)

PUTEREA CONCENTRĂRII de Jack CanfieldConcentrarea este un instrument extrem de puternic și de util care îți poate îmbunătăți viața la toate nivelurile: la serviciu, acasă și în societate. Iar lipsa concentrării este principalul motiv pentru care oamenii nu reușesc să atingă obiectivele pe care și le propun. Dacă te concentrezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești, cu siguranță vei ajunge să le dobândești și să prosperi. Dacă nu, te vei chinui în zadar și nu vei avea niciodată o viață împlinită.

Cartea de față, devenită clasică, este un ghid extrem de prețios care îți împărtășește cele mai de succes strategii pentru atingerea scopurilor tale. În primul rând, trebuie să scapi de obiceiurile păguboase și să-ți dezvolți obiceiuri de succes, având grijă să-ți construiești cariera sau afacerea pe punctele tale tari, nu pe cele slabe. Apoi ai nevoie să-ți proiectezi un viitor cât mai clar și să concepi strategii de depășire a obstacolelor. De asemenea, pentru a avea succes, trebuie să capeți încredere în forțele tale și să-ți creezi relații excelente cu oamenii de care ai nevoie în proiectele tale. Dacă la toate acestea adaugi perseverență și o puternică dorință de reușită, nimic din ce-ți propui nu ți se va mai părea dificil!

Scris într-un stil lejer și accesibil, acest volum te va ghida pas cu pas de-a lungul procesului prin care, folosindu-te de puterea concentrării, vei dobândi succesul atât în viața profesională, cât și în cea personală.

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 21.03.2023

☑️ PUTEREA REZILIENȚEI de Rick Hanson – 39,99 lei (redus de la 49,99 lei)

PUTEREA REZILIENȚEI de Rick HansonÎn zilele noastre, e greu să ne bazăm pe lumea exterioară. Așadar, este vital să ne dezvoltăm aptitudini interioare precum tăria de caracter, recunoștința și compasiunea – cheia către reziliență și o stare de bine pe termen lung într-o lume aflată în continuă schimbare. Adevărata reziliență înseamnă mult mai mult decât a îndura condiții îngrozitoare. Avem nevoie de reziliență zi de zi pentru a ne dezvolta într-o familie, a avea un loc de muncă, a face față stresului sau problemelor de sănătate, a gestiona relațiile cu ceilalți, a ne vindeca de dureri vechi și pur simplu pentru a merge mai departe.

Făcând apel la combinația sa caracteristică de neuroștiințe, mindfulness și psihologie pozitivă, autorul de bestsellere New York Times Dr. Rick Hanson îți arată cum să-ți dezvolți douăsprezece aptitudini interioare vitale, programate în sistemul tău nervos. Atunci, indiferent ce greutăți îți rezervă viața, vei fi în stare să te simți mai puțin stresat, să urmărești încrezător oportunitățile care apar și să-ți păstrezi calmul în fața problemelor.

Acest ghid practic este plin de sugestii concrete, exerciții experimentale, exemple personale și informații despre creier. De asemenea, include moduri eficiente de a interacționa cu ceilalți și de a repara și aprofunda relațiile importante.

>> PRECOMANDA AICI
Estimare livrare: 21.03.2023