Prințul Harry – Rezervă (SPARE)

Prințul Harry - Rezervă (SPARE)
Update 20.01.2023“Printul Harry – Rezerva” a intrat in Cartea Recordurilor fiind titlul cu cea mai mare si rapida vanzare de la data aparitiei.
Update 11.01.2023 Editura Nemira a anunţat că a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare ale volumului de memorii „Rezervă” scris de prinţul Harry. Pentru a onora cererea, editura va tipări al doilea tiraj în regim de urgenţă.
>> CUMPARA AICI <<

Una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut înfățișează doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Rezervă este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.

“Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi.

Comandă acum cartea “Prințul Harry – Rezervă (SPARE)” – 89,10 lei

Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării şi online, atât în format hardcover cât şi în format digital. Cartea este disponibilă în librăriile din toată ţara în limita stocului disponibil

Pentru prima oară, prinţul Harry îşi relatează viaţa cu onestitate. Carte‑eveniment este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa.

Prinţul Harry, duce de Sussex, este soţ, tată, filantrop, veteran militar, promotor al bunăstării mentale şi activist de mediu. Locuieşte în Santa Barbara, California, împreună cu familia şi trei câini.

Prințul Harry - Rezervă (SPARE)

“Rezervă” a apărut în engleză la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India şi Africa de Sud, iar pentru Canada, la Random House Canada. Varianta in engleza o puteti achizitiona de aici -> Carturesti.ro – 170 lei

Volumul de memorii al prinţului Harry, intitulat „Spare” („Rezervă”), este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din ediţiile hardcover, ebook şi audio.

Fragmente din noua carte obținute de presa britanică arată că prințul Harry a relatat în aceasta ceea ce ar fi fost un atac fizic al lui William, acum Prinţ de Wales, când relaţia lor s-a răcit din cauza căsătoriei cu actriţa Meghan Markle. Descriind o confruntare la casa lui din Londra în 2019, Harry spune că William a numit-o pe Meghan „dificilă” și „nepoliticoasă”.

Titlul cărţii provine dintr-o zicală veche în cercurile regale şi aristocratice: că primul fiu este un moştenitor al titlurilor, puterii şi averii, iar un al doilea este, prin urmare, o rezervă, dacă i se întâmplă ceva primului născut.

Sentimentul lui Harry de a fi „rezervă” este tema cărţii sale, descriind de-a lungul capitolelor copilăria, anii de şcoală, cariera sa în armata britanică, relaţia cu părinţii şi fratele său şi viaţa cu Meghan la curte, nunta şi căsătoria până la propria lor experienţă de părinţi.

De la început, Harry povesteşte despre modul în care tatăl său, acum regele Charles, i-a spus soţiei sale, prinţesa Diana, în ziua naşterii lui Harry: „Minunat! Acum mi-ai oferit un moştenitor şi o rezervă, treaba mea este gata”.

Puteti comanda online cartea “Rezerva” Printul Harry de aici:
>> Nemira.ro – 89,10 lei
>> Carturesti.ro – 99 lei
>> Librex.ro – 89 lei
>> Librarie.net – 89 lei
>> Bookzone.ro – 89,10 lei
>> Libris.ro – 99 lei
>> Cartepedia.ro – 99 lei
>> LibrariaDelfin.ro – 89,10 lei
>> eMAG.ro – 99 lei

Optiuni: Pachetul Printul Harry: Rezerva si Drumul spre libertate – Pachet 2 carti – 138 lei

#printul harry rezerva
#printul harry rezerva pdf
#cartea printului harry
#rezerva harry pdf
#cartea spare