Pentru pretentiosi, vacante de 5* in Antalya

Mirosul seducător al citricelor, foșnetul Mării Mediterane în fundal și clădirile antice în care timpul pare să fi stat nemișcat până astăzi – Bine ați venit la Antalya.

Cu prețurile accesibile ale hotelurilor de 5* din Antalya, o vacanță de lux nu mai este o afacere scumpă. Resorturile vă oferă o ambianță extravagantă, precum și servicii de primă clasă. Și nu costă mult mai mult decât un hotel mediu din alt colt de lume.

> Mergi la Perfect Tour sa vezi Ofertele

Pentru „puțin mai mult” primiți servicii incluzive care sunt impresionante. În hotelurile de 5 stele din Antalya veți deveni VIP – chiar și numai pentru vacanță: cu divertisment și activități de agrement, cu mobilierul camerelor sau în zona culinară.

Plajele însorite din Antalya

Antalya are unele dintre cele mai frumoase plaje de pe Riviera Turciei. Acestea includ mai ales plaja Örnekköy și plaja Lara. Ambele oferă multe oportunități de a face sport în timpul vacanței tale și de a savura o mică gustare sau un cocktail delicios în timp ce faceți plajă. De asemenea, sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Același lucru este valabil și pentru plaja Konyaalti, care este puțin mai liniștită. Dar puteți vizita și una dintre plajele din afara orașului. Plajele nealterate precum Kargicak Beach sunt ideale pentru cuplurile care doresc să se bucure împreună de vremea frumoasă.

Specialități turcești delicioase

Ospitalitatea și mâncarea delicioasă sunt foarte importante în Turcia. Încercați specialități binecunoscute precum kebab-urile, kofta sau ardeii umpluți. De obicei sunt umplute cu carne tocată și consumate cu un sos de iaurt. Desigur, peștele proaspăt prins este și el în meniu. În restaurantele din Antalya puteți găși monkfish, ton sau chiar homar. Alternativ, creați o masă completă din numeroasele aperitive cunoscute sub numele de meze, cum ar fi legume murate, inele de calmar și o salată proaspătă. Localnicilor le place să bea un pahar de raki, un lichior de anason, cu acest fel de aperitive. Un desert delicios și destul de dulce este baklava. Se compune din nuci și multe foi subțiri de aluat, înmuiate în sirop.