Unboxing Fierastrau vertical pendular Makita 4329

Fierastrau vertical pendular Makita 4329, 450W, 18mm

Caracteristici:
– Trei grade de pendulare a lamei si taiere liniara.
– Maner ergonomic cu suprafata cauciucata ceea ce-i confera un control si confort sporit.
– Capac protectie care previne imprastierea aschiilor.
– Zgomot si vibratii reduse.
– Talpa turnata din aluminiu.

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta

Unboxing Fierastrau vertical pendular Makita 4329

Detalii tehnice:
Puterea absorbita: 450 W
Turat›ia in gol: 500 – 3.100 min
Lungimea cursei: 18 mm
Cursa oscilanta: 4 trepte
Capacitatea de taiere in lemn: 65 mm
Capacitatea de taiere in otel: 6 mm
Greutatea: 1.9 kg

Pareri de la cumparatorii eMAG:
“Un produs de care mă declar pe deplin mulțumit. Pentru cine este interesat daca este o scula profesionala sau hobby mentionez ca acest model M4329 este cel mai mic model din gama profesională a producătorului, așa ca puteți sta liniștiți si exploata fără griji. Pentru uz casnic este mai mult decât ai avea nevoie cu adevărat. Construcția este robustă si îți confera încredere in timpul folosirii. Vibrațiile sunt minime deci ai un foarte bun control asupra aparatului lucru care te ajută foarte mult in tăieri de precizie. As vrea să-i linistesc pe cei care si-ar dori acest fierastrau dar sunt in dubiu ca nu ar fi suficient de puternic, având “doar” 450W. Sunt arhisuficienti. De-a-lungul timpului am folosit si alte modele de fierăstrău pendular si pot sa-mi dau seama prin comparație de nivelul de calitate al produsului. Pachetul contine numai aparatul, cheia imbus pentru fixarea lamei si o pânză pentru lemn dar nu îl consider un neajuns. Da, nu este prevazut cu lumina si nici cu vreun sistem de prindere rapidă a lamei sau cine știe ce alte funcții mai mult sau mai puțin sofisticate, dar serios acum, cata nevoie ai cu adevărat de aceste chestii? Eu prefer întotdeauna simplitatea in materie de scule pentru simplul motiv că riscul de a se strica este direct proporțional cu numărul de funcții. In concluzie un produs excelent, de care așa cum spuneam ma declar pe deplin mulțumit.”

“L-am cumparat pentru micul meu atelier de tamplarie, pentru a taia lemn masiv, placaj, pal etc.

Pro:
– Usor – are numai 1.9kg.
– Finut – se pot realiza taieri fine.
– Maner cauciucat.
– Cablul este suficient de lung.
– Posibilitatea conectarii la aspirator.
– Functie suflare praf.
– Nu se incalzeste, decat, foarte putin.

Contra:
– Prindere accesorii cu surub, dar acest lucru, nu poate fi considerat intotdeauna un minus, avand in vedere ca la unele fierastraie sistemul de prindere SDS (prindere rapida accesorii) cedeaza dupa o vreme.”

“Mult mai silentios comparativ cu predecesorul, pe de alta parte acela avea 800w, totusi nu vad o diferenta de putere. Taie drept si e sensibil mai usor de controlat. Lama cu care vine la pachet este excelenta. Daca avea si quick release pentru lame era si mai bine, dar nu ma deranjaza in mod deosebit. Fierastraul vechi a trebuit sa-l inlocuiesc tocmai din cauza defectarii mecanismului de prindere a lamelor.”

Aditional, se poate opta si pentru Set 5 panze de fierastrau pendular , pentru lemn si metal