Cele mai vândute titluri ale anului 2021 la Bookzone

Librăria online Bookzone a facut o lista cu cele mai vandute titluri de carte din anul 2021, acele cărți care ne-au provocat să ne punem întrebări dificile, ne-au inspirat să trăim cu pasiune și ne-au învățat să prețuim momentele de liniște alături de cei dragi.

Va prezint mai jos top 10 cele mai vandute carti din 2021 la Bookzone:

Despre sensul vieții - Mihai Morar și Părintele Necula1. Despre sensul vieții – Mihai Morar și Părintele Necula

Un dialog sincer și necesar despre puterea cuvintelor, puterea oamenilor și puterea Lui Dumnezeu, care îți oferă reperele de care ai nevoie într-o lume în schimbare.


Ziua în care m-am iubit cu adevărat - Andreea Săvulescu2. Ziua în care m-am iubit cu adevărat – Andreea Săvulescu

O carte-terapie care vindecă traumele trecutului și îți dă încredere în viitor. Scrisă din două perspective, personală și psihologică, te învață să îți oferi iubirea pe care simți că ceilalți nu ți-o pot da.


Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama – Mihai Bendeac, Emilia Bendeac3. Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama – Mihai Bendeac, Emilia Bendeac

Povestea și secretele unei vieți aflate mereu în lumina reflectoarelor. „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” este biografia vibrantă a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, Mihai Bendeac.


Cartea familiei – Părintele Vasile Ioana4. Cartea familiei – Părintele Vasile Ioana

O carte care îți ghidează pașii spre o viață trăită în iubire și bună înțelegere.
Cuvintele Părintelui Vasile Ioana ne oferă tuturor o busolă atât de necesară în aceste vremuri tulburi și agitate. Sfaturile sale duhovnicești vindecă sufletele rănite și întăresc familia, însă trebuie să le permitem să ajungă în inima noastră.
Cartea Familiei este însoțită de o scrisoare plină de sfaturi și gânduri bune scrisă de Părintele Vasile Ioana.


Cartea femeilor care merită mai mult – Dr. Shefali5. Cartea femeilor care merită mai mult – Dr. Shefali

Cum ar arăta viața ta dacă ai accepta faptul că pur și simplu meriți mai mult?
Descoperă cine ești cu adevărat dincolo de tiparele comportamentale care ți-au fost impuse de societate. Fă primii pași spre regăsirea sinelui tău autentic alături de Dr. Shefali – Doctor în psihologie și specialist în dinamica relațiilor de familie.


Pachet Emotiile Sarei – Cécile Alix6. Pachet Emotiile Sarei – Cécile Alix

Ajută-i pe cei mici să-și înțeleagă și să-și controleze emoțiile cu ajutorul poveștilor, jocurilor și sfaturilor date de un psiholog pentru copii!


Pachet Bullyingul nu este amuzant – Amanda F.Doering, Melissa Higgins7. Pachet Bullyingul nu este amuzant – Amanda F.Doering, Melissa Higgins

Ține-i departe pe cei mici de bullying! Învață-i să aibă încredere în sine, în profesori și în prieteni cu ajutorul acestei serii ilustrate!


Acea zi – Blanka Lipińska<8. Acea zi – Blanka Lipińska

Continuarea bestsellerului care a inspirat unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix – 365 DNI


Mama, povesteste-mi despre tine! – Narcisa Suciu9. Mama, povesteste-mi despre tine! – Narcisa Suciu

Povestea ta merită transmisă mai departe! Lasă-te ghidată de întrebările alese de Narcisa Suciu și regăsește-te printre paginile unui volum special dedicat întrebărilor și celor mai prețioase amintiri.


Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă – Mihaela Bilic10. Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă – Mihaela Bilic

Inspirație pentru o viață trăită frumos!

„Ca un nutriționist atipic ce sunt, scopul meu este să vă împrietenesc, să vă împac cu mâncarea. Să vă ajut să vă simțiți mai puțin vinovați pentru așa-zisele păcate alimentare, să vă îndemn să fiți mai îngăduitori cu plăcerile…fie ele și culinare! ”– Mihaela Bilic

Regăsește micile bucurii ale vieții alături de Mihaela Bilic – cel mai îndrăgit medic nutriționist din România.