Casa Gucci – O poveste senzationala despre crima, nebunie, stralucire si lacomie

Casa Gucci

Cartea care stă la baza filmului Casa Gucci (2021) – House of Gucci, regizat de Ridley Scott, cu Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto și Al Pacino în rolurile principale.

Cine l-a ucis pe Maurizio Gucci?

Pe 27 martie 1995, câteva împușcături au spart tăcerea de pe străzile elegante ale orașului Milano. Maurizio, moștenitorul imperiului Gucci, a fost ucis chiar când se pregătea să intre în biroul său. Doi ani mai târziu, șeful poliției din Milano dă buzna în somptuosul palat al „văduvei negre“, Patrizia Reggiani, și o arestează pentru crimă.

Oare ea și-a ucis soțul, enervată de succesul lui? Sau poate din gelozie, fiindcă voia să se însoare cu o altă femeie?

O cronică despre ascensiunea, prăbușirea și renașterea celei mai mari dinastii din lumea modei, o poveste despre crimă, ambiție și legăturile întunecate dintre membrii uneia dintre cele mai controversate familii din istoria modei.

„O carte care se citește precum un thriller pe care abia poți să-l lași din mână. Un amestec narativ complex dintre drama unei familii și cifrele unei afaceri imense.“
The Economist

Librariile online de unde se poate achizitiona aceasta carte:
Carturesti.ro
Libris.ro
eMAG.ro

Pretul variaza de la un magazin la altul, asa ca va recomand sa verificati toate magazinele si sa comandati cartea de unde este mai ieftin. Nu uitati sa luati in calcul si taxa de transport.

Aici poti vedea trailer-ul filmului House of Gucci (2021)

Cartea tocmai a fost lansata si se gaseste doar in format fizic, pe hartie, fara versiunea electronica Casa gucci carte pdf.