Vacanta de vara in Cipru de Nord

Acum la inceput de an nou, este timpul perfect sa cautam ofertele cele mai bune pentru vacanta de vara.

Astazi va recomand sa va petreceti Vacanta de vara in Cipru de Nord -> Detalii aici

Vuni Palace Hotel & Casino 5*Ape puțin adânci, plaje lungi, sate idilice, bucătărie fabuloasă, cruciați, ferme, bărci de pescuit și castele puternice în fața unui peisaj montan accidentat – Turcia și Grecia se întâlnesc în Cipru de Nord, precum și influențe din Liban și Siria, care nu sunt vizibile doar în bucătăria unică.

Aici copiii se pot cățăra, pot construi și se pot scălda netulburați, în timp ce adulții răsfoiesc confortabil o carte pe plajă. Închiriați o mașină sau o barcă cu vele sau faceți o călătorie înapoi în timp și admirați clădirile vechi. Profitați de numeroasele oportunități pentru sporturi nautice și răsfățați-vă cu delicii culinare seara.
Există multă activitate la granița dintre nord și sud. De exemplu, ciprioților din sud le place să meargă spre nord pentru a mânca delicatese din pește în orașul-port Girne. Girne este cel mai frumos oraș-port de pe întreaga insulă, îi depășește cu mult pe omologii săi din sudul Ciprului. Aici veți găși nu numai cel mai bun pește la grătar, ci și divertisment în baruri, cazinouri, cluburi de noapte și numeroase restaurante.

Must See:

Cetatea Kyrenia / Girne
Cetatea Girne te va uimi. Este situată direct pe mare și este considerată una dintre cele mai frumoase obiective turistice de pe insulă. În timp ce vă plimbați în jurul cetății, care este foarte populară în rândul turiștilor, vă puteți bucura de o priveliște impresionantă a portului și a orașului. În curtea interioară puteți admira Capela Sfântul Gheorghe, care este decorată cu coloane grecești magnifice. Veți găsi mai multe expoziții cu picturi murale, diorame sau o epavă în muzeul navelor.

Karawanserai Büyük Han
Caravanseraiul cu două etaje a fost construit în 1572 și este considerată cea mai veche clădire turcească de pe insulă. Odinioară era folosit ca han de către călători. Fostul hostel Büyük Han a fost complet renovat. Acum vă puteți aștepta la mici galerii, precum și la magazine de artizanat. Delicii culinare sunt, de asemenea, oferite în cafeneaua-restaurant și ceainărie, populare și foarte bine frecventate.

Castelul St Hilarion
În nordul Ciprului există ruinele unei spectaculoase cetăți montane. Castelul Sf. Hilarion se înalță pe un munte și turnul său oferă vizitatorilor o priveliște minunată asupra zonei înconjurătoare. Aici pot fi vizitate grajduri și barăci, precum și apartamentele regale, ale căror ferestre gotice frumos decorate dau un indiciu de vechea splendoare.

Petrece vacanta in Cipru de Nord, profitand de pachetele cu zbor din Bucuresti – vezi aici oferte Charter Cipru de Nord