iPhone 5S la evoMag

evoMag a inceput deja comercializarea noilor telefoane de la Apple, iPhone 5S.

iPhone 5S este proiectat pana la cele mai mici detalii cu o meticulozitate si o precizie specifica Apple. Nu este doar un produs care demonstreaza de ce e capabila tehnologia. Este ceva ce e util din punct de vedere tehnologic.

iPhone 5S este creat cu o precizie la nivel de micron. Se vede in tot designul sau cata grija s-a acordat fiecarui element din compozitia sa. Aluminiul si sticla sunt combinate armonios, in butonul Home este introdus pentru prima data un cristal de safir. Acelasi cristal se gaseste si ca protectie pentru camera iSight. Designul si constructia la acest nivel sunt fara precedent. Ca rezultat, iPhone 5S arata si se simte mai subtire si mai usor. Este disponibil in trei tonuri de culoare: Gold, Silver si Space Gray.

iPhone 5S este primul smartphone pe 64 de biti. iOS 7 a fost creat in acest scop, strict pentru arhitectura de 64 de biti. Acest lucru face ca iOS 7 sa fie la fel de avansat ca telefonul pe care se afla instalat.

Telefon Mobil Apple iPhone 5S, Procesor Dual-core 1.3 GHz, LED-backlit IPS LCD 4″, 1GB RAM, 16GB Flash, 8MP, Wi-Fi, 4G, iOS 7 (Gri) – 4.499,00 Lei
Vezi aici mai multe detalii

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.