500 lei card cadou la achizitia unui iPhone 14 Pro Max 128GB

Cumpără în perioada 01.04 – 07.04 un iPhone 14 Pro Max 128GB de la eMAG și primești un card cadou de 500 lei pentru o viitoare achiziție.

Produsele in promotie sunt urmatoarele (le gasiti pe toate aici):

1. Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max, 128GB, 5G, Deep Purple

2. Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max, 128GB, 5G, Space Black

3. Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max, 128GB, 5G, Gold

4. Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max, 128GB, 5G, Silver

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta

Mai mult decat Pro. – O modalitate magica de a interactiona cu iPhone. O functionalitate vitala de siguranta, conceputa pentru a salva vieti. O camera principala inovatoare de 48MP. Plus un afisaj de doua ori mai stralucitor in lumina soarelui. Toate propulsate de cel mai avansat cip din echiparea vreunui smartphone.

Dynamic Island – Noul chip al iPhone-ului. – Dynamic Island se dilata pentru a prezenta muzica, scori sportive, FaceTime si multe altele, fara a te intrerupe din ceea ce faceai.

Siguranta – Detectarea accidentelor suna dupa ajutor atunci cand tu nu poti. – iPhone 14 Pro poate detecta un accident auto puternic, apoi poate apela serviciile de urgenta si iti poate anunta contactele pentru urgente.

Cip si baterie – Super rapid. Super eficient. – A16 Bionic face posibile functionalitati precum Dynamic Island. Progresele pentru fotografia computationala. Ecranul mereu activat. Si multe, multe altele.