De ce esueaza companiile? – Iancu Guda

De ce esueaza companiile? - Iancu Guda

Cartea “De ce esueaza companiile? – 10 greseli si 100 de soluții” de Iancu Guda este acum la eMAG. Comenzile sunt livrate in 24/48 de ore in functie de metoda de livrare aleasa. Se poate livra si in easybox by Sameday cu livrare gratuita, pentru posesorii de abonament Genius.

Aceasta carte documenteaza cele mai comune 10 greseli ale companiilor active din Romania, care au intrat in insolventa in ultimii 10 ani. Intr-un limbaj simplu si pe intelesul tuturor, autorul ofera 10 raspunsuri practice la intrebarea „de ce esueaza companiile?” si 100 de solutii pragmatice pentru rezolvarea acestora. Recomandarile de la finalul fiecarui capitol devin un ghid de bune practici pentru dezvoltarea sanatoasa a propriei companii sau pentru monitorizarea consultativa a partenerilor de afaceri.

Cartea este structurata pe cele trei etape de invatare: citesti (intelegand cele 10 greseli cu ajutorul glosarului tehnic, precum si modul in care acestea pot fi corectate sau evitate, folosind cele 100 de solutii), vezi (prin exemplele practice de companii de succes versus firme care au intrat in incapacitate de plata din cauza greselilor respective) si faci (prin studiile de caz propuse si rezolvate la finalul fiecarui capitol).

In cei 10 ani de experienta in managementul riscului de credit, autorul a intalnit peste 1.000 de antreprenori din toate domeniile de activitate, a analizat declaratiile financiare pentru aproape 100.000 de companii care au intrat in insolventa si a sustinut cursuri de finante corporative pentru aproximativ 1.000 de profesionisti din toate industriile. Experienta de 10 ani a autorului este sintetizata in cartea de fata, a carei misiune este clara: sa transforme esecul altora intr-o curba a invatarii pentru fiecare cititor!

Comandă acum cartea “De ce esueaza companiile?” – 56,54 lei

>>>

Scrisa din 10 ani de experienta, cartea aduce valoare oricarui antreprenor, experimentat sau la inceput de drum. Trebuie citita!

— Iulian Stanciu, CEO eMAG

“De ce esueaza companiile?” a fost publicata in anul 2018 la edtura Publica si are 472 de pagini.

In cazul in care stocul este epuizat la eMAG, cartea mai poate fi comandata si de aici:
Libris.ro
Librarie.net
LibrariaDelfin.ro
Carturesti.ro
Bookzone.ro
Cartepedia.ro
LibHumanitas.ro

cuprins carte De ce esueaza companiile - 10 greseli si 100 de soluțiia de Iancu Guda