Unboxing Polizor unghiular (flex) Makita 9558HNRG

Polizor unghiular (flex) Makita 9558HNRG, 840 W, 11000 RPM, 125 mm diametru disc, accesorii incluse

Polizorul unghiular Makita 9558HNRG este un produs profesional care are un design ergonomic si este usor si confortabil in timpul utilizarii. Flexul are un motor performant, ce detine izolatie ce ofera protectie impotriva prafului de la slefuire. Puterea motorului este de 840 W si are o turatie maxima de 11000 rot/min.

Datorita etansarii de tip labirint a rulmentilor acest polizor este protejat impotriva prafului oferind astfel o perioada de utilizare mai indelungata. Un alt beneficiu adus acestui polizor unghiular este rotirea in 4 pozitii la 90° a carcasei reductorului.

Aparatoarea polizorului permite montarea discurilor cu o capacitate maxina de 125 mm in diametru. Discurile se monteaza rapid cu ajutorul cheii prezente in kit-ul de livrare si se schimba mult mai usor datorita arborelui. Carcasa polizorului este metalica.
Intrerupatorul se poate actiona foarte usor. Este prevazut cu functia Anti-Restart pentru situatiile in care sunt pene de curent iar utilizatorul este astfel protejat.

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta

Unboxing Polizor unghiular (flex) Makita 9558HNRG

Polizorul unghiular are turatie constanta indiferent de sarcina si se poate utiliza pentru taierea betonului, metalelor cat si a altor materiale. Datorita greutatii de 2.1 kg se poate utiliza si la inaltime.

Firma Makita se preocupa in permanenta de imbunatatirea calitatii produselor si lanseaza noi variante de produse. Diferenta dintre 9558HN si 9558HNRG consta in inlocuirea carcasei angrenajelor cu o noua carcasa avand partea interioara in care se afla axul de blocare a discului, ranforsata.

Setul include:
– Polizor unghiular Makita 9558HNRG;
– Aparatoare;
– Maner lateral;
– Flansa de prindere;
– Piulita pentru flansa;
– Cheie de strangere;
– Disc pentru degrosare;
– Manual de utilizare.

Pareri de la cumparatorii eMAG:

“Folosit în ritm semiprofesional, este mai mult decât bun. Echilibrat, destul de puternic, fără zgomote ciudate sau vibrații exagerate.”

“Foarte multumit dupa cca 3 luni de utilizare a produsului”

“Este made in Romania dar este un produs bun, functioneaza ireprosabil.”

“Calitate foarte bună, aprobat de meseriaș. L-am folosit pe faianță, gresie, metal. Face ce trebuie.”

“Foarte bun, l-am folosit mai bine de 2 ore in continuu ( sa tai o cad veche de fonta) si merge fara probleme.”

“Produs in Romania
Stabil in mana
Nu are vibrații mari
Usor si comod de folosit
Taie cam tot fără probleme
Nu are variator de turatie

Pe scurt – dai un ban dar sti că merită”