Aparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12T2, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Wi-Fi, Inverter + Kit instalare inclus

Descrierea produsului Aparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12T2, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Wi-Fi, Inverter + Kit instalare inclus (Alb)
Aparat de aer conditionat
Yamato Optimum YW12T2 Inverter 12000 BTU
Aparatele de aer conditionat din gama Optimum de la Yamato sunt proiectate sa furnizeze climatul optim, gratie unor tehnologii avansate precum Fluxul de aer inteligent 3D, Autocuratare in 4 pasi, precum si Golden Fin.

Yamato Optimum este prevazut cu modul Wifi pentru ca echipamentul sa poata fi operat de la distanta, cu ajutorul dispozitivelor mobile si a aplicatiei gratuite.

> Vezi Detalii despre Aparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12T2, 12000 BTU

Tehnologiile gamei Yamato Optimum

Yamato Optimum ambient
Racire si incalzire la temperaturi joasa – Yamato OptimumRacire si incalzire la temperaturi joase
Aparatul functioneaza in conditii optime in modul de racire, pana la temperatura exterioara de -15 grade Celsius. iat in modul de incalizre pana la temperatura exterioara de -20 grade Celsius.

Golden Fin – Yamato Optimum

Tehnologia Golden Fin
Condensatorul si evaporatorul beneficiaza de tehnlogia Golden Fin care, pe langa proprietatile superioare anti-corozive, datorita stratului hidrofil, impiedica depunerea condensului si acumularea prafului, murdariei si a bacterilor.

Ventilator cu 6 trepte – Yamato OptimumVentilator cu 6 viteze
La setarea vitezei ventilatorului unitatii interne, in modul de functionare ales, utilizatorul poate opta intre cele 6 viteze disponibile, de la Silentios (minim 22 dB) la Turbo.