Provocarile parintilor de azi – de Urania Cremene in dialog cu Florentina Fântânaru

Parentingul este despre 70% iubire și 30% cunoștințe. Ghidat de iubire, poți fi un părinte bun, însă învățând de la experți precum Urania Cremene, poți deveni părintele de care copilul tău are nevoie.

Provocările părinților de azi” este prima carte-interviu a probabil celui mai apreciat și cunoscut expert în parenting din România, Urania Cremene. Este un volum de căpătâi pentru părinți, în care a extras esența a tot ce a învățat, predat sau aplicat în relația cu fiul său și în care a așezat cu grijă informații utile oricărui părinte ce vrea să crească un copil care să ajungă cea mai bună variantă a lui în această lume.

Comandă până la finalul lunii iunie și primești gratuit 10 episoade din programul All About Parenting, creat de Urania Cremene. Vei primi aceste 10 episoade care te vor ajuta să înveți tehnici eficiente și ușor de implementat în relația cu al tău copil.

> Mergi la Bookzone sa vezi Detalii despre “Provocarile parintilor de azi”

Această carte este pentru tine dacă:
– Vrei să știi cum îți poți ajuta copilul să ajungă cea mai bună variantă a lui în această lume
– Îți dorești să știi tehnicile și metodele prin care să ai un copil echilibrat, care să devină un adult împlinit
– Vrei să crești alături de copilul tău, lucrând să devii cea mai bună versiune a ta
– Ești confuz când vine vorba de care este cel mai bun stil de a îți crește copilul
– Cauți sfaturi practice și metode testate pentru a înțelege mai bine nevoile și comportamentele copilului tău.

Ghidul care te transportă de la incertitudini, frustrare și epuizare, la siguranța că știi ce ai de făcut în relația cu copilul tău.
Uneori, să fii părinte este copleșitor. Deși aspirăm să fim mereu blânzi și iubitori cu copiii noștri, realitatea ne demonstrează că nu întotdeauna avem resursele interioare necesare să facem acest lucru.

Această carte te ține de mână cu blândețe pe drumul de la incertitudine, frustrare și epuizare, la siguranța că știi ce ai de făcut în relația cu copilul tău. Urania Cremene, în dialog cu Florentina Fântânaru, răspunde la cele mai arzătoare întrebări ale părinților, oferind sfaturi concrete despre cum să te apropii de copilul tău, să cauți frecvența celui mic și să înveți să vorbești aceeași limba cu el astfel încât să te și asculte, nu doar să te audă, astfel încât să treci cât mai ușor peste crize de furie, tantrumuri, refuzuri și epuizare. Cartea este bazată pe știință și folosește o metodologie unică de parenting, care îți arată cum să îi satisfaci copilului tău cele trei nevoi de bază, astfel încât șansa ca el să ajungă cea mai bună variantă a lui în această lume să fie foarte mare.

> Comanda online “Provocarile parintilor de azi”