LOVITURA DE TEATRU – BLACK FRIDAY 2013 – 22 NOIEMBRIE 2013

eMag si Flanco tocmai au anuntat organizarea Black Friday in data de 22 noiembrie, cu o saptamana inaintea zilei oficiale (29 noiembrie).

Piata este bulversata!
Revin in curand cu mai multe detalii!
Nu uitati!!

Black Friday Romania – 22 noiembrie 2013

Toate detaliile legate de magazinele online care vor continua sa organizeze Black Friday pe 29 noiembrie, le veti gasi si pe Reduceri Black Friday

Surpriză: eMag şi Flanco organizează Black Friday pe 22 noiembrie

eMag şi Flanco vor organiza în acest an evenimentul de shopping Black Friday pe 22 noiembrie cu o săptămână mai devreme decât în anii precedenţi, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Iulian Stanciu, directorul general al eMag şi proprietarul Flanco.

“Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday”, a declarat Stanciu. El a adăugat că se aşteaptă ca şi ceilalţi jucători de pe piaţă să schimbe data evenimentului de shopping.
Flanco şi emag.ro anicipează vânzări de 41 milioane euro de Black Friday

eMag estimează pentru Black Friday 2013 vânzări de 98 de milioane de lei (22 mil. euro), prin 200.000 de comenzi, şi 4 milioane de vizite pe site. Estimările sunt pentru prima zi de Black Friday. Pe de altă parte, Flanco estimează vânzări de 85 de milioane de lei (19 mil. euro) în week-end-ul de Black Friday, şi 180.000 de tranzacţii.

Per total vânzările de Black Friday din România vor ajunge la 100 de milioane de euro, a estimat Stanciu.

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.