Black Friday 2014 – Mai sunt 25 ore

Mai sunt 25 ore pana incepe perioada de shopping masiv in Romania. eMag a dat deja anuntul oficial ca anul acesta va organiza Black Friday in data de 21 noiembrie pentru a reusi sa livreze toate produsele pana la inceputul lunii decembrie cand se stie ca este luna cadourilor, practic noi oportunitati de a achizitiona produsele dorite la un pret redus. Alte magazine au anuntat imediat ca si ele ofera mega-reduceri tot in data de 21 noiembrie.

Mai jos aveti lista magazinelor care au anuntat deja reduceri masive cu ocazia evenimentului de shopping Black Friday.
Azi va prezint magazinele din IT&C si Electrocasnice si Fashion. Urmeaza Jucarii, Carti si Ingrijire personala.

Unele magazine vor incepe promotiile din data de 21 noiembrie de la ora 00:00 si altele vor continua pana pe 30 noiembrie. Va invit sa le vizitati pe toate incepand din acest moment si sa vedeti ce produse prezinta interes. Iar incepand cu data de 21 noiembrie puteti sa va duceti direct in magazinul unde ati vazut produsele interesante si sa profitati de reducerile oferite. Este ziua de shopping cea mai lunga din an. Cel putin asa ne promite eMag, magazinul care a adus conceptul de Black friday in Romania cu 3 ani in urma.

Lista magazinelor din IT&C si Electrocasnice participante la Black Friday 2014:
evoMag

Lista magazinelor din Fashion care vor oferi reduceri de pana la 90%. Va recomand sa vizitati fiecare magazin in parte si sa gasiti articolele care va plac si pe care doriti sa le achizitionati la pret redus. Incepand cu data de 21 noiembrie puteti sa verificati fiecare magazin in parte pentru a vedea reducerile pe care le ofera. Perioada de Black Friday se va prelungi pana in data de 30 noiembrie, la unele magazine.

Lista magazinelor din Fashion participante la Black Friday 2014:
dEpurtat

SevenSins

Zonia

InPuff
Originals

Toate magazinele participante in cadrul Black Friday si comunicatele de participare in cadrul acestei campanii, le gasiti pe Black Friday in Romania.

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.