Primul Black Friday din Romania

Magazinul online eMAG surprinde din nou piata online locala si face o miscare senzationala de marketing: introduce si in Romania conceptul de “Black Friday”, atat de cunoscut in America.

Decizia este luata in ultimul moment, adica astazi, si anuntata pentru maine, vineri 25 noiembrie 2011 ora 5.00 dimineata. In mod normal ar trebui sa dureze 24 de ore.

In America, Black Friday (sau pe romaneste Vinerea Neagra) este ziua in care magazinele ofera cele mai mari reduceri ale anului. Este singura zi din an in care se fac recorduri de vanzari datorita discounturilor oferite. In America, aceasta zi este aleasa in vinerea ce urmeaza sarbatorii nationale Thanksgiving day (Ziua Recunostintei) – care anul acesta este sarbatorita astazi.

Asadar sa asteptam pana maine cand vom putea beneficia si noi de reducerile surpriza oferite de eMAG. Din pacate, anul acesta doar 1 magazin ofera aceste super discounturi, dar sunt sigur ca anul viitor si alte magazine online vor introduce reduceri substantiale in aceasta zi. Este un moment foarte bun pentru ati promova magazinul/afacerea si ati mari substantial castigurile.

Voi reveni maine cu mai multe detalii legate de promotiile oferite. Tare sunt curios ce va aduce Black Friday Romania – Vinerea Neagra a reducerilor in Romania…

Detalii de ultim moment:
p.s.1: La eMAG, reducerile din campania Black Friday vor ajunge pana la 60%, in cazul multor produse.
De exemplu, veti putea cumpara frigidere cu numai 499 de lei, masini de spalat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum si televizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%.

p.s.2: Tocmai am aflat ca si alte magazine online vor adopta “moda super reducerilor” de Black Friday – Flanco, evoMag si PC Garage.
Mihai Patrascu, director executiv evoMag, mentioneaza:

evoMag va oferi pana la 50% reducere urmatoarele categorii de produse: laptopuri, monitoare, imprimante, hdd, stickuri, mouse, tastaturi, foto, proiectoare, lcd, mobile, tablete.
Reducerile vor fi aplicate maine dimineata, incepand cu ora 8:00. Nu se fac rezervari pentru produsele comandate. Se recomanda plata cu card (ONLINE sau POS). Va asteptam!

p.s.3: Fiti gata sa actionati promt imediat cum incepe perioada de reduceri. Stocurile puse la dispozitie cu reduceri se vor epuiza rapid. Vizitati chiar acum cele 2 magazine mentionate, eMAG si/sau evoMag, vedeti cam ce produse va intereseaza, eventual puneti-le in wishlist, si maine dimineata verificati pretul redus si plasati comanda imediat. Nu ratati ocazia pusa la dispozitie in aceasta zi, pentru ca urmatoarea va veni deabia peste un an…

p.s.4: Este ora 3:00 dimineata si site-ul eMag este blocat pe fundal negru si anunta marele eveniment BLACK FRIDAY! Nu se poate accesa nici un produs… probabil ca se lucreaza intens la noua interfata prilejuita de Vinerea Neagra… mai sunt 100 minute pana se da startul marilor reduceri…