Pregatiri BLACK FRIDAY 2015

Black Friday 2015 in RomaniaA mai ramas exact 1 luna pana la evenimentul de MEGA SHOPPING – BLACK FRIDAY 2015. Ca in fiecare an, in perioada Black Friday marea majoritate a magazinelor online pregatesc super oferte si reduceri pe masura. In acest an, ca si in ultimii 2 ani, Black Friday se va desfasura in 2 zile de vineri consecutive… o particularitate a pietei de consum din Romania. Astfel ca in data de 20 noiembrie 2015 eMag va da startul “perioadei” de Black Friday. Alte cateva magazine online vor profita de campania de marketing a eMag si vor veni cu oferte speciale in aceasta zi. Aceasta prima zi de Black Friday va dura probabil tot weekendul – 20-22 noiembrie.

Ziua care este consacrata in toata lumea pentru acest fenomen de Black Friday, este 27 noiembrie 2015 – ultima vineri din luna noiembrie. In aceasta zi este de asteptat ca marea majoritate a magazinelor online sa vina cu super oferte. Incepeti de pe acum sa studiati magazinele online, sa cautati produsele care va intereseaza sa le achizitionati la pret redus si notati-le, salvati link-ul direct catre produs si asteptati detaliile ofertelor care probabil vor incepe sa vina incepand cu saptamana viitoare.

La fel ca in ultimii 5 ani, va vom prezenta aici si pe site-ul dedicat – Black Friday in Roamnia – toate ofertele pe care le vom primi, astfel incat sa fiti la curent cu ofertele magazinelor pe care le monitorizam.

Incepand cu 1 noiembrie va invitam sa accesati zilnic aceste 2 site-uri pentru a cunoaste in timp real ofertele magazinelor cu ocazia mega campaniei de reduceri – Black Friday 2015 in Romania.

P.S. Probabil ca perioada de reduceri – Black Week – va fi in intervalul 20-29 noiebrie 2015.. asa ca stati aproape pentru a afla ultimele noutati.