Black Friday 2012 – lista magazinelor online

Mai sunt exact 6 zile pana la Black Friday. Deja tot mediul online vuieste despre ziua de 23 noiembrie si magazinele care vor oferi MEGA reduceri cu ocazia evenimentului Black Friday. Ajuns “semi-oficial” la editia a 2-a, Black Friday din acest an va aduce mult mai multe magazine cu oferte dintre cele mai diverse. Pana acum si-au anuntat participarea magazine din mai multe categorii de produse, cum ar fi IT&C, electrocasnice, fashion, carti, produse pentru copii – jucarii, jocuri, produse cosmetice.

Competitia preturilor va fi una foarte acerba, asta si datorita declaratiilor din presa a principalului competitor pe acest segment al reducerilor masive – eMag.
Recent, Iulian Stanciu directorul general al eMag a declarat pentru ZF.ro:
“Pot să spun deocamdată că organizăm cel mai tare eveniment de shopping (…). Dacă anul trecut când l-am introdus a fost apreciat de clienţi, anul acesta va fi spectacol”

Anul trecut eMag a vândut de 8 mil. euro de Black Friday.
“Toţi managerii eMag care sunt implicaţi în acest proiect se vor strânge într-un aşa-numit “war-room” de unde vor coordona războiul cu ceilalţi rivali de pe piaţă, pentru a câştiga cât mai mult din piaţă.”
Magazinele concurente de pe acelasi segment de piata ar trebui sa citeasca cu atentie aceste declaratii si sa se pregateasca in consecinta.
Se pare ca eMag si-a propus, ca si alti lideri in domeniu de peste ocean, sa obtina vanzari in aceasta zi cat intr-un an.
Stati cu ochii pe ei pentru ca sigur vor avea oferte de nerefuzat.

Din informatiile primite pana in prezent, urmatoarele magazine si-au anuntat intentia de a oferi reduceri substantiale:
evoMAG
Flanco

Carti
Libris
Nemira

In data de 22 noiembrie, aici veti gasi toate ofertele detaliate ale magazinelor prezente la Black Friday 2012. Pana atunci, va invit sa urmariti stirile zilnice publicate pe Black Friday in Romania.