Unde gasim lemne de foc, peleti si brichete rumegus

Atunci cand ai un sistem de incalzire care foloseste lemn si peleti, inseamna ca ai grija sa faci din timp aprovizionarea cu materia prima necesara. Avand in vedere ca vremea rece se apropie si achizitionarea unei cantitati mai mari este mai dificila datorita greutatii totale, o solutie la indemna este data de magazinul online Mathaus care livreaza sacii / pachetele (peleti din rumegus sau brichete din lemn) direct la tine acasa, oriunde in tara. Comanda se plaseaza rapid si confortabil direct pe site online.

Cele 5 produse pe care le puteti comanda imediat din stoc:

Peleti rumegus molid Schweighofer, 15 kg/sac – 19,87 Lei / Sac

Peletii Schweighofer pot fi utilizati in sobe, seminee si centrale pe pereti pentru incalzirea locuintelor si spatiilor industriale sau comerciale si in combinatie cu alte sisteme de incalzire.

Au forma cilindrica, granulate si tari fiind obtinuti printr-un proces de presare din rumegus de molid, netratati, uscati si comacti.

Acest produs nu contine aditivi sau lianti si este certicat conform standardelor de calitate ÖNORM M 7135 si DINplus 51731.
In urma procesului de ardere elimina CO2 neutru, iar emisiile de praf in urma arderii in centrale pe perete si sobe sunt mai reduse decat ale lemnului de foc.

Au o putere calorica mare de aproximativ 5 kWh/kg si un diametru de 6 mm. Continutul de apa este sub 10%.
> Click aici pentru comanda
——————————————–
Peleti Rumegus Eco Pellet 2, fag, 15 kg/sac – 18,74 Lei / Sac

Peletii Eco Pellets sunt fabricati din rumegus, au diametrul de 6 mm și sunt certificati conform celui mai inalt standard european de calitate (Calitatea A1/2).

Datorită calității lor superioare, peletii sunt comatibili atat cu sistemele de incalzire centrala automata sau se poate utiliza si pentru gratar.

Avantaje:
– Ramane putina cenusa dupa arderea lor;
– Compatibili cu diferite sisteme de incalzire;
– Nu contin aditivi

Date tehnice:
– Compozitie: Fag,
– Diametru (Ø): 6 mm;
– Ambalare: saci de 15 kg
– KG/ palet: 1050
– Putere calorica aprox.: 5,50 kWh

> Click aici pentru comanda
——————————————–
Brichete din rumegus rotunde Premium XXL, fag, 10 kg/pachet – 11,70 Lei / Pac.

Brichetele Premium XXL sunt destinate utilizarii pentru aprinderea focului in sobe, centrale termice si boilere. Acestea sunt realizate din rumegus si lemn de fag prin presare avand forma rotunda cu diametrul de 8,5 cm.

Poti folosi acest produs ecologic, fara aditivi chimici pentru a inlocui lemnul de foc, carbunele si gazele naturale. Brichetele nu polueaza mediul deoarece in urma procesului de ardere elibereaza o cantitate de CO2 similara cu cea asimilata de copaci in timpul fotosintezei.

Au o putere calorica ridicata de aproximativ 5kWh si un timp de ardere de 2,5 ori mai mare decat al lemnelor. In urma arderii rezulta o cantitate de cenusa de aproximativ 0,65% pe care o poti utiliza ca ingrasamant natural. Au umiditatea scazuta sub 7%.

> Click aici pentru comanda
——————————————–
Brichete din rumegus tip RUF, 10 kg/ folie – 10,81 Lei / Pac.

Brichetele din rumegus tip RUF sunt destinate utilizarii pentru aprinderea focului in centralele termice, sobe si boilere. Poti folosi acest produs ecologic, fara aditivi chimici pentru a inlocui lemnul de foc si gazele naturale.

Brichetele tip RUF nu polueaza mediul deoarece in urma procesului de ardere elibereaza o cantitate de CO2 similara cu cea asimilata de copaci in timpul fotosintezei.

Datorita modului de obtinere, prin proces de presare a rumegusului si aschiilor de lemn, acestea au o forma compacta.

Brichetele au o putere calorica ridicata de 4400 kcal/kg si un timp de ardere de 2,5 ori mai mare decat al lemnelor. In urma arderii rezulta o cantitate de cenusa cuprinsa intre 5 si 10% pe care o poti utiliza ca ingrasamant natural. Au umiditatea de 8% si o greutate de aproximativ 1,1 kg/dm3.

> Click aici pentru comanda
——————————————–
Brichete din rumegus Premium XXXL, brad, rotund, 10 kg/pachet – 11,60 Lei / Pac.

Brichetele Premium XXL sunt destinate utilizarii pentru aprinderea focului in sobe, centrale termice si boilere. Acestea sunt realizate din rumegus si lemn de brad prin presare avand forma rotunda.

Poti folosi acest produs ecologic, fara aditivi chimici pentru a inlocui lemnul de foc, carbunele si gazele naturale. Brichetele nu polueaza mediul deoarece in urma procesului de ardere elibereaza o cantitate de CO2 similara cu cea asimilata de copaci in timpul fotosintezei.

Au o putere calorica ridicata de aproximativ 5kWh si un timp de ardere mai mare decat al lemnelor de foc. In urma arderii rezulta o cantitate scazuta de cenusa pe care o poti utiliza ca ingrasamant natural. Au umiditatea scazuta aproximativ 8%.

> Click aici pentru comanda