Nemira şi Yankee Candle oferă CADOURI îndrăgostiţilor

1. CADOUL Nemira: 50% reducere pentru pachetele de „Cadouri pentru îndrăgostiţi
+
2. CADOU Yankee Land: o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Candle, pentru fiecare pachet „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cumpărat. Stocul este limitat, disponibil pentru primii 50 de cumpărători.

Aşadar, la cumpărarea fiecărui pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cu 50% reducere, primeşti din start CADOU o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Land, cu o esenţă foarte intensă şi un timp de parfumare de 15 ore.

Mai mult, toţi cei care cumpără cel puţin un pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” până pe 28 februarie, vor intra în marea extragere de pe 1 martie, pentru câştigarea unei foarte mari şi somptuoase lumânări parfumate, cu abajur şi farfurie, un luxos obiect decorativ, cu virtuţii terapecutice şi de relaxare, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare totala de 220 lei.

Promoţia este valabilă până la data de 1 martie 2013, în limita stocului disponibil şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

In plus, cumpără cărţi de minim 100 de lei de pe Nemira.ro, până pe 28 februarie, când reducerile de până la 89% te ispitesc, şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unuia dintre cele trei jocuri de bază Coloniştii din Catan, oferite de Ideal Board Games.

Mai multe comenzi, mai multe şanse să câştigi unul dintre cele trei jocuri Coloniştii din Catan.

Concursul Coloniştii din Catan se desfăşoară până pe 28 februarie, iar extragerea câştigătorilor celor trei jocuri are loc pe 1 martie.