Microfon Trust Emita Plus GXT252

Microfon Trust Emita Plus GXT252Microfon Trust Emita Plus GXT252

Trust Emita Plus GXT252 este microfonul perfect pentru oricine vrea să aiba un sunet audio clar și curat. Microfonul este în principal recomandat către cei care vor să producă conținut audio-video cu un buget mai mic (clipuri pe YouTube), dar este excelent și pentru cei care vor să susțină conferințe online sau să discute cu un client folosind ceva mai bun decât microfonul unui laptop sau al unei perechi de căști.
Este ușor de montat/instalat și se contectează direct prin USB la calculator. 

Este un microfon bun si pentru realizat videoclipuri/vlogguri/tutoriale.

Este un microfon robust, elegant, usor de instalat si de utilizat. Are toate accesoriile necesare folosirii fixe si mobile (trepied mic). Este usor de instalat si recunoscut de PC sau Mac. Poate fi folosit si pentru convorbiri online (Zoom, Skype, etc.) iar calitatea sunetului este foarte buna.

VEZI OFERTA EMAG

In plus, puteti atasa ferm si cu usurinta microfonul cu ajutorul clemei reglabile de montare pe birou si asigurati-va ca microfonul este intotdeauna in pozitia perfecta pentru o inregistrare stabila. Amortizorul de socuri impiedica deplasarea vibratiilor pe suportul microfonului. Orice soc mic, de distragere, va fi absorbit, permitand ascultatorilor sa se concentreze in totalitate pe vocea dvs. Pentru o stabilitate portabila si mai mare, puteti folosi trepiedul inclus.

Petreceti mult timp cu editarea inregistrarilor pentru a minimaliza sunetele ocluzive (ca cele de P sau B) sau pocniturile? Cu ajutorul pop-filtrului mare integrat, cu ecranare dubla, veti avea o calitate imbunatatita a discursului. Acest filtru asigura sunetul profesional al inregistrarilor, fara a fi nevoie de editare excesiva. Cu GXT 252+, veti putea transmite jocul dvs. perfect, cu un sunet excelent.

Acest produs este compatibil si cu noul serviciu premium oferit de eMAGGENIUS – cu ajutorul caruia poti face cumparaturi nelimitate cu beneficii premium, pentru doar 8,25 Lei / lună (disponibil în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și județul Ilfov)