Hartie igienica Elfi Cocean – 1 LEU rola de hartie cu aroma de cocean

Hartie igienica Elfi Cocean, 3 straturi, 10 role

Hartie igienica Elfi Cocean, 3 straturi, 10 role – Comanda online exclusiv la eMAG – 9,99 lei/10 role – revine 1 LEU rola de hartie igienica cu 3 straturi.

Sub sloganul „Aromă de cocean. Retrăieşte vremurile copilăriei”, Elfi a lansat de 1 Decembrie 2021 o reclama la noul produs al comapaniei – hartia igienica cu aroma 100% romaneasca de cocean. Nu este o gluma, este cat se poate de reala – hartia igienica in editie limitata Elfi Cocean. Spotul video il are în prim-plan pe comediantul Costel Bojog, care prezinta gama limitata de hartie igienica Elfi „cu aroma de cocean”.

Este confortul care vine la pachet cu toate produsele Elfi, dar cu o experienta senzoriala aparte. Finetea se intalneste cu aroma surprinzatoare, dar totusi delicata, a diminetilor in lanul de porumb.
O aroma cum n-a mai fost, dar care trebuia sa fie, pentru un brand 100% romanesc. Asa a aparut hartia igienica in editie limitata Elfi Cocean.

Ce mai trebuie sa stii despre produs:
– 100% celuloza.
– 10 role neaose si 3 straturi, doar trebuie sa fie si rezistenta.
– Este prima hartie igienica cu aroma 100% romaneasca. Sigur nu si ultima.

Comandă acum Hartie igienica Elfi Cocean – 9,99 lei / 10 role

Reclama care trebuie neaparat vazuta, pe cat de amuzanta pe atat de interesanta – tot clipul este facut intr-o nota ironica, pe un insight „popular”: aroma de cocean.

In luna decembrie, comenzile online se fac exclusiv pe eMAG.

Transportul:
– 5,99 lei intr-un showroom eMAG,
– 12,99 lei prin curier.

Elfi Cocean – Şterge-te româneşte