Solid State Drive (SSD) Samsung 980 PRO Gen.4, 1TB, NVMe, M.2.

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 PRO Gen.4, 1TB, NVMe, M.2.

Eliberati puterea Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO pentru procesare de nivel urmator. Folosind interfata PCIe 4.0, 980 PRO ofera o viteza de transfer dubla a datelor PCIe 3.0, fiind in acelasi timp compatibil cu PCIe 3.0 pentru o versatilitate sporita.

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta

Viteza maxima: Cu ajutorul controlerului Elpis personalizat Samsung pentru SSD PCIe 4.0, 980 PRO este optimizat pentru viteza. Ofera viteze de citire de pana la 7.000 MB / s, facandu-l de 2 ori mai rapid decat SSD-urile PCIe 3.0 si de 12,7 ori mai rapid decat SSD-urile SATA. 980 PRO atinge viteze maxime pe PCIe 4.0 si poate varia in alte medii.

Conceputa avand in vedere jucatorii hardcore si utilizatorii cu experienta in tehnologie, 980 PRO ofera latime de banda si performanta inalta pentru aplicatii grele in jocuri, grafica, analize de date si multe altele. Se incarca rapid jocurile, astfel incat sa puteti juca mai mult si sa asteptati mai putin.

SSD M.2 eficient : 980 PRO vine intr-un factor de forma compact M.2 2280, care poate fi conectat cu usurinta la desktop-uri si laptopuri pentru o flexibilitate maxima. Unitatea este potrivita pentru construirea de sisteme de calcul performante datorita eficientei energetice optimizate.

Control termic fiabil : SSD-urile de inalta performanta necesita de obicei un control termic de inalta performanta. Pentru a asigura performante stabile, 980 PRO foloseste acoperire cu nichel pentru a ajuta la gestionarea nivelului de caldura al controlerului si o eticheta de imprastiere a caldurii pentru a oferi un control termic eficient al cipului NAND.

Solutie termica inteligenta : Incorporat cu algoritmul de control termic de ultima ora al Samsung, 980 PRO gestioneaza singur caldura pentru a oferi performante durabile si fiabile. Pentru a minimiza fluctuatiile de performanta pe termen lung, tehnologia Samsung Dynamic Thermal Guard mentine temperatura 980 PRO la niveluri optime.

Pareri de la cumparatorii eMAG:
“L-am cumpărat pentru un PS5 ca memorie extinsă, l-am băgat i-am dat formatare ca mi-a apărut să-i dau automat la ssd, viteza medie e de 6550Mb/s, e avion sincer, am foarte multe ssd-uri doctorate samsung! Merită fiecare bănuț. Am ales varianta pro fiindcă are mai multă viață in procesul de descărcare încărcare (adică rezistă in timp la efort mai mult in instalarea si dezinstalarea aplicațiilor de pe el! 10 din 10 preț calitate!”

“Exact asa cum trebuie rulează maxim cu ajutorul software-ului samsung magician”

“Am avut multe ssd-uri, Samsung sunt favoritele mele de departe. Respecta specificatiile in ceea ce priveste viteza, se misca cu viteza luminii.”

“Cel mai bun SSD pentru editari video, viteze intergalactice ca cele declarate de Samsung, Windows instalat in 2 minute (mai mult a durat sa dau Next), temperaturi 30-35 idle si 45-55 in full load cu 2 thermal pads (fata/spate) venite cu placa de baza doar pe slot 1. Viteza de scriere de peste 2GB/s (si se mentine) intre acest 980 Pro si 980 la fisiere mari.”

“Bun, ca mai toate produsele Samsung. Din păcate într-un laptop, chiar și de ultimă generație, nu va scoate performanțe maxime dacă acesta nu suportă PCIe 4.0. Deci atenție pt. Ce-l achiziționați, viteză sau capacitate! Dacă nu va rula la performanțe maxime, temperatura de lucru este ok, cam 35°C – 40°C, deci merge montat într-un laptop cu răcire pasivă, folosind doar pad-uri termice. Eu l-am pus într-un laptop Lenovo IdeaPad 3 17ITL6, cu procesor Intel Core i3.”

> Mergi la eMAG.ro sa vezi Oferta