Camera Web rotativa 1080P HD cu microfon

Camera Web rotativa 1080P HD cu microfon pentru Laptop/Computer, Negru

Camera web de streaming contine si 2 microfoane stereo digitale care va ajuta sa va alegeti vocea si filtrarea zgomotului de fond. Camera de laptop/computer va permite sa va bucurati si de o voce mai clara pentru comunicarea fara probleme.

Senzor de imagine: CMOS
Obiectiv: lentile de sticla de inalta calitate din sase straturi
Lungime focala: 8mm-infinit
De inalta definitie: 1M pixeli
Rezolutie: 1920 * 1080P
Rata de cadru: 30fps
Lungimea liniei: 140cm / 4.6FT

VEZI PRETUL ACTUALIZAT LA EMAG

WEBCAM LIVE STREAMING
Functioneaza bine cu majoritatea aplicatiilor video. Camera web este potrivita pentru Windows 7/8/10, functioneaza pe MacOSX, Linux, ChromeOS, Ubuntu si Android 4.0 sau versiuni superioare. Suportul se poate folosi pentru PC, laptop, desktop, Android TV, Skype! Potrivit pentru @messenger, Windows Live @ Messenger, Gmail, Android IPTV, WeChat, QQ si alte aplicatii de mesagerie instant.

ROTIRE DE 360 GRADE
Inregistreaza videoclip HD, calitate clara de inalta definitie a imaginii 1080P tip spectacol, pentru a transmite imagini cat mai reale. Permite rotire libera de 360 ​​de grade in jurul suportului. Poate sa fie asezat stabil pe desktop si fixat pe afisaj (nu deterioreaza ecranul), puteti regla unghiul in functie de necesitati. Aspectul este de inalta calitate si rafinament. Poate sta asa cum iti doresti. Must-have pentru videoconferinta, lucru de acasa.

EASY SETUP
Folosind conectorul USB 2.0, camera web poate fi configurata cu usurinta in numai 5 minute, fara a fi nevoie sa descarcati sau sa instalati un driver complex, ceea ce inseamna ca nu aveti nevoie sa configurati drivere sau software specific. Instalarea este rapida: conectati si utilizati. Important: Camera web pentru laptop/desktop este compatibila cu clipurile de montare incorporate si firele atasate de trepied, astfel incat sa il puteti conecta la aproape tot ce va puteti gandi: fie ca este monitor LED, ecranul laptopului sau pe birou.

VEZI OFERTA EMAG

Nota:
1. Daca computerul/laptopul dvs. are o camera incorporata, trebuie sa schimbati camera implicita in Setari: de exemplu sa schimbati camera implicita in setarea software pentru chat, sau dezactivati camera incorporata in setarea computerului.
2. Datorita diferentei dintre diferite modele de monitoare existente pe piata, imaginea poate sa nu reflecte culoarea reala a articolului.

Pachet:
1 x USB 1080P Webcam
1 x Manual de utilizare in limba engleza

Pret special: 129 LEI