Am creat acest site cu un singur scop: sa publicam saptamana de saptamana cele mai noi promotii din domeniul IT si nu numai. Vom cauta pe paginile web ale celor mai cunoscute (si de incredere) magazine online pentru a pune intr-un singur loc promotii si eventuale coduri/cupoane de reducere, aranjate pe domenii de interes:
– articole pentru copii
– echipamente IT
– fashion
– ingrijire personala
– supermarket
– carti & media & birotica
– home deco & petshop
– auto & moto
– diverse

Vom incerca sa facem si review-uri pertinente la produsele aflate in promotii astfel incat sa luam o eventuala decizie de cumparare in cunostinta de cauza. Va punem la dispozitie aceasta platforma de comentarii pentru a va spune parerea si a da un sfat in functie de experienta pe care ati avut-o cu produsul respectiv.

Va asteptam in fiecare zi pentru a descoperi promotiile pe care le doriti la produsele pe care le cautati.

Magazinele online pe care le monitorizam cel mai des:
eMAG
evoMAG

Daca detineti un magazin online si aveti reduceri pe care doriti sa le promovati, va rugam sa ne contactati la: [email protected]

Aboneaza-te la RSS Feed

Afla care sunt ultimele promotii – Aboneaza-te la fluxul nostru RSS si vei primi in timp real promotiile care sunt publicate pe site. Actualizarile se fac aproape zilnic. >>> Link Feed RSS

Observatie: Preturile afisate in acest site sunt valabile la momentul publicarii posturilor. Preturile produselor se pot modifica ulterior publicarii lor in functie de promotiile din care fac parte.