Nu exista nu se poate! de Andreea Marin

Nu există nu se poate

>> CUMPARA AICI <<

Cartea “Nu exista nu se poate!” de Andreea Marin este acum de vanzare online la Bookzone. Comenzile sunt livrare in 24/48 de ore prin curier, GRATUIT.

“Nu exista nu se poate!” este o carte care te îndeamnă să îndrăznești, să schimbi, să riști, să greșești și să o iei de la capăt! Poveștile artiștilor, antreprenorilor, medicilor, sportivilor de performanță, oamenilor de radio și de televiziune, profesioniștilor din diverse domenii şi oamenilor de bine intervievați de Andreea Marin te vor inspira să îți urmezi visurile, indiferent ce obstacole îți apar în cale.

Această serie de interviuri include și un dialog în care celebra jurnalistă vorbește despre propria luptă, dezvăluindu-ți truda, ambiția și curajul ascunse în spatele unor realizări frumoase. Deși extrem de diferite, fiecare dintre cele 41 de povești ce se lasă destăinuite în paginile acestei cărți au în centru aceeași idee care i-a călăuzit pașii Andreei Marin încă din copilărie: nu există nu se poate!

Comandă acum cartea “Nu exista nu se poate!” – 74.9 lei

Această carte este pentru tine dacă:
>> Ai nevoie de inspirație pentru a face schimbări importante în viața ta.
>> Simți că nu îți găsești drumul și că nu îți valorifici potențialul la maximum.
>> Nu ai încredere în puterea ta de a-ți crea propriul destin.
>> Vrei să descoperi poveștile din spatele unor realizări extraordinare.

Mai jos puteti vedea lansarea cărții “Nu există nu se poate!” de Andreea Marin:

Andreea Marin a declarat despre cartea scrisa de ea: “Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit de la viață, dar și poveștile unor oameni extraordinari, care au îndrăznit mai mult și nu au renunțat la drumul lor, indiferent câte obstacole li s-au ivit în cale.
O carte care îmi doresc din suflet să meargă din mână în mână, din generație în generație, căci știu că ea conține câte un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă.”

Cartea contine 376 de pagini in format 20×23 cm.
Încasările autorului obținute din vânzarea cărții vor fi donate Fundației Prețuiește Viața! Volum cu volum, vânzarea acestei cărți aduce un sprijin financiar esențial Fundației Prețuiește Viața care are ca scop sa redea bucuria, speranța și demnitatea celor cărora soarta le-a scos în cale multe încercări. Fiecare carte cumpărată va ajuta fundația să facă mai mult bine, să schimbe mai multe vieți.

Comanda se face online la editura Bookzone la pretul de 74,90 lei si Transport Gratuit.
In caz de epuizare stoc la Bookzone, cartea mai poate fi comandata si la libraria online Cartepedia sau la libraria CLB.