Black Friday in Romania

In mai putin de 1 luna, mai exact vineri – 23 noiembrie 2012, va avea loc o noua editie a campaniei Black Friday. Prima campanie Black Friday cu adevarat importanta si care a avut un impact imens asupra consumatorului final, a avut loc anul trecut si a fost initiata de eMag. Ulterior s-a alaturat si evoMAG. Aceste 2 magazine online au promovat si oferit produse cu reduceri substantiale. Rezultatele au fost peste asteptari. Site-urile celor 2 competitori au fost pentru minute bune cazute, datorita traficului imens pe care l-au avut. Sper ca anul acesta magazinele si-au facut bine temele, pentru ca probabil numarul vizitatorilor va fi cel putin la fel de mare ca anul trecut.

Anul acesta si-au anuntat participarea si alte magazine online:

Flanco

Asta este foarte bine, pentru ca in final clientul va avea numai de castigat (lasand la o parte vanzarile uriase ale magazinelor online).

La fel ca anul trecut, voi posta aici si pe site-ul Black Friday 2012 in Romania toate ofertele magazinelor online care isi vor anunta participarea in cadrul acestei campanii de super reduceri. Ma voi axa in principal pe produsele IT&C dar si pe alte produse daca va fi cazul.

Black Friday este o zi pe care nu trebuie sa o ratati. Daca doriti sa cumparati ceva in aceasta perioada, ar fi bine sa mai asteptati putin pentru ca este posibil ca acelasi produs sa il gasi si la jumatate de pret in “Vinerea Neagra”.

Daca doriti sa vedeti ce a insemnat Black Friday anul trecut, va invit sa recititi posturile publicate in urma cu 1 an:
Primul Black Friday din Romania
Black Friday – Vinerea neagra a reducerilor – Recomandari chilipiruri
Black Friday in Romania – pareri si sfaturi
Promotii dupa Black Friday

Black Friday a devenit un fenomen in Romania si magazinele care vor intelege acest lucru si vor veni cu promotii surprinzatoare, vor avea numai de castigat.