TransferGo – un mod simplu si ieftin de a transfera bani

TransferGo este o Instituție autorizată de plăți (nr. de referință 600886) reglementată de FCA (Autoritatea privind Comportamentul Financiar) și supervizată de HMRC (Administrația Financiară a Maiestății Sale) prin intermediul careia se pot face transferuri de bani international rapid si cu costuri mici.

TransferGo își desfășoară activitatea în 42 de țări.

Urmărește video-ul de mai jos și vezi cât de simplu este sa folosești TransferGo: afla care sunt cei 5 pasi simpli si rapizi prin care poti sa trimiti bani in alte tari cu taxe minime si la un curs de schimb foarte bun.

Aici poti afla toate detaliile despre serviciul TransferGo.

Exemplu concret legat de transferarea sumei de 250 euro din Romania in Grecia in data de 31 ianuarie 2017:
Folosind Western Union comisionul este de 23 euro
Folosind TransferGo comisionul este de 9 lei! – Folosind codul de reducere NEWYEAR comisionul este ZERO !!

Ce se intampla pas cu pas
1. Se deschide un cont nou aici – TransferGo
2. Se initiaza un nou transfer
3. Se alege tara de unde se transfera si suma de transferat si se alege tara de destinatie si se afla suma care va fi transferata in functie de cursul valutar.
4. Se introduc datele persoanei care trimite banii, nume, data de nastere, adresa
5. Se introduc datele persoanei care primeste banii, nume, contul bancar din tara unde se trimit banii
6. Asta e tot! In aceasta etapa se afiseaza contul bancar al TransferGo unde trebuie sa trimiteti banii printr-un transfer local bancar.

Transferul dureaza in jur de 24 ore in total, in functie si de momentul cand TransferGo primeste banii in contul lor. Ulterior se poate monitoriza live starea transferului pana in momentul cand banii sunt livrati destinatarului.

Care este mecanismul: banii sunt trimisi in contul TransferGo in tara de unde se trimit banii iar TransferGo trimite din contul sau local in contul destinatarului in tara unde se trimit banii. Practic au loc 2 transferuri locale fara a se trimite bani international si astfel se salveaza comisioanele mari interbancare.