Sony a lansat prima sa camera video compacta 3D

Sony a lansat in Romania modelul Handycam TD10, camera video compacta ce poate filma 3D si care costa 6.999 lei. Modelul cantareste 645 g, iar autonomia bateriei este de patru ore de filmat 3D. Sony a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare magazin al sau din tara, dupa o investitie de 200.000 euro, incluzand si stocul de produse.

Sony a lansat camera video HDR – TD10E, model ce dispune de un sistem cu obiectiv dublu si inregistrare duala care genereaza posibilitatea de redare a continutului 3D la rezolutie 2D Full HD, automat, pe ecrane 2D. Continutul 3D poate fi urmarit fara ochelari speciali pe ecranul de 3,5 inch al camerei.

Camera are memorie flash de 64 GB, dispune de zoom optic de 10x iar autonomia este de patru ore de filmare 3D. Camera cantareste 645g, iar pretul este de 6.999 lei.

Camera a fost lansata la evenimentul de deschidere a celui de-al noualea magazin Sony Center din tara. Magazinul are 175 mp, fiind cel mai mare pe care Sony il detine in tara si este situat in mall-ul din Baneasa unde Sony a mai avut magazin, insa unul mult mai mic.

[Preluare HotNews.ro]