Internet 4G nelimitat in weekend la abonare sau reinnoire

In perioada 8 septembrie – 14 octombrie 2016, Orange a lansat o noua oferta la abonare sau reinnoire – Net nelimitat in weekend plus reduceri speciale la telefoane, tablete si accesorii.
1. Pe ce periodă este disponibilă oferta? Oferta este disponibilă în perioada 8 septembrie – 14 octombrie 2016, cu posibilitate de prelungire.
2. În ce condiții pot beneficia de internet 4G nelimitat în fiecare weekend? Primești internet 4G nelimitat în fiecare weekend dacă: * Activezi un abonament nou Orange Me de cel puțin 14 euro sau Orange Net de minim 12 euro din oferta curentă pe 24 luni * Ai deja un abonament activ pe care îl prelungești pe 24 luni, alegând un abonament Orange Me de cel puțin 14 euro sau Orange Net de minim 12 euro din oferta curentă
3. Cum pot cumpăra telefoane, tablete și accesorii la reducere? În fiecare weekend, de vineri până duminică, ai în magazinul online Orange telefoane și tablete la prețuri speciale, împreună cu un abonament Orange Me, respectiv Orange Net, pe 2 ani. Reducerea de 20% la accesorii este valabilă la o selecție de produse disponibile în magazinul online și în Orange shop.
4. Ce trebuie să știu despre beneficiul internet nelimitat în weekend? Activarea beneficiului cu internet 4G nelimitat în weekend se face automat în momentul în care activezi abonamentul Orange Me sau Orange Net. Acest beneficiu este individual și este valabil pe toată durata inițială a contractului, în fiecare vineri începând cu ora 00:00 până duminică la ora 24:00.

>> Profita de Aceasta Oferta <<