Tableta Samsung Galaxy TAB P1000 cu procesor Hummingbird 1000MHz

In aceasta saptamana in Topul Tehnologiilor din prezent, pe pozitia 13 se afla produsul Tableta Samsung Galaxy TAB P1000 cu procesor Hummingbird 1000MHz, 512MB, 16GB, Android 2.2 Froyo, Alb la pretul de 2.749 lei.

Caracteristici:
– Model Procesor: Hummingbird
– Frecventa Procesor: 1 GHz
– Tip Display: TFT-LCD TouchScreen
– Diagonala: 7 Inch
– Rezolutie: 1024 X 600
– Tehnologie Display: WSVGA
– Capacitate Memorie: 512 MB
– Capacitate Hard Disk: 16 GBDistreaza-te oriunde – Multumita ecranului de 7 inch, vei putea urmari filme HD, te vei putea juca si vei putea citi carti in format electronic la o calitate excelenta. in plus, tableta Samsung Galaxy TAB e destul de usoara s-o prinzi cu o singura mana si suficient de mare pentru o imagine clara, fie ca te joci, navighezi pe internet sau vezi un film.

Internet oriunde – Galaxy Tab dispune de conexiuni Wi-Fi si 3G, astfel ca te poti conecta la internet de oriunde, fie ca esti la o cafea cu colegii de munca, sau in masina – in drum spre scola. in plus, este compatibil cu formatul Adobe Flash, astfel ca vei putea vedea site-urile interactive exact ca pe un PC.

Apeluri video gratuite – Comunica cu cei dragi cum n-ai mai facut-o pana acum!Aceasta oferta a fost vazuta de 247 de ori


Ai folosit acest produs? Poti sa iti spui parerea aici: