Promotii si noutati evoMAG

Cel mai mic mouse de la Microsoft – 259 lei
Cu noul Wedge Touch Mouse, puteţi naviga confortabil în Windows 8 folosind tehnologia tactilă Microsoft, uluindu-i în acelaşi timp pe cei din jur cu un mouse de senzaţie.
Wedge Touch Mouse are toate funcţionalităţile într-o formă compactă ideală pentru stilul dvs. mobil de viaţă. Suficient de mic să încapă în buzunar, este însoţitorul perfect pentru laptopul sau tableta dvs. când călătoriţi. Designul artistic, minimalist (desăvârşit de materialele de calitate şi de măiestria realizării) vă oferă fluiditate la defilarea tactilă în patru direcţii şi la navigarea în orice direcţie.

NIKON – Promotie D-SLR D90 Body + CADOURI – 2.699 lei
Pana pe 30 septembrie, cei ce vor achizitiona un Nikon D90 vor beneficia de pachetul promotional si de cel mai mic pret de pe piata: 2.699 lei.

Nikon D90 imbina tehnologia de la aparatele foto SLR digitale emblematice de la Nikon cu o gama de functii sofisticate pentru a va ajuta sa obtineti rezultate mai bune.
Senzorul sau de imagine CMOS de 12,3 megapixeli in format DX si sistemul de procesare a imaginii EXPEED furnizeaza o calitate exceptionala a imaginii în cadrul unui interval cuprinzator de sensibilitate la lumina ISO.

Pachetul promotional contine:
– Cutia D90
– Baterie (EN-EL3e)
– Incarcator (MH-18a)
– Capac pentru cutie (BF-1A)
– Cablu A/V (EG-D2)
– Suport de cauciuc pentru vizor (DK-21)
– Capac pentru talpa (BS-1)
– Curea (AN-DC1)
– Cablu USB (UC-E4)
– CD cu driverul USB si software