Promotii noi la Elefant

Top 100 carti de la Curtea Veche – Se termină Marti, 02 Iulie – Jamie Oliver, Daniel Goleman, Eckhart Tolle, Robert Kiyosaki, Gary Chapman, Alan si Barbara Pease etc. – Top 100 carti editura Curtea Veche cu reducere de pana la 72%. Cele mai bune titluri de dezvoltare personala, carti pentru copii si fictiune.

Carti de afaceri – Se termină Marti, 02 Iulie – Se spune ca niciodata nu incetam sa invatam. Asa ca va oferim o colectie de carti utile celor din mediul de afaceri. Niciodata nu stii de unde vine ideea de milioane!:)

Controverse si scandaluri – Se termină Luni, 01 Iulie – De la cele mai cumplite secrete ale perioadei biblice pana la conspiratiile care au zguduit secolul XX.

Raftul Denisei – reduceri – Se termină Luni, 01 Iulie – Pentru ca stim cat de mult iubesti literatura de calitate, iti aducem azi 97 de titluri din Raftul Denisei cu pana la 84% reducere: Virginia Woolf, Nicole Krauss, John Fante, Ismail Kadare, Martin Suter, Jonathan Safran Foer si alti autori pe care ti-i doresti!Aceasta oferta a fost vazuta de 35 de ori

*Daca aceasta oferta a expirat, puteti vedea alte promotii si reduceri din acelasi magazin online: >> Oferte <<


Ai folosit acest produs? Poti sa iti spui parerea aici: