Promotii actualizate Elefant

La Elefant avem urmatoarele promotii in desfasurare:

– Carti din categoria Thriller – Se termină Sambata, 15 Iunie – Carti de spionaj, thriller, mystery, intr-o lista pe care o vei consulta cu siguranta daca vrei sa te delectezi cu cele mai inteligente intrigi.

– Jucarii Accesorii Spider-Man si Barbie – Se termină Sambata, 15 Iunie – Iata accesoriile de plaja care vor deveni favoritele juniorilor nostri in aceasta vara.

– Carti SF & Fantasy – Se termină Vineri, 14 Iunie – Pentru cei care adora scenariile viitorului sau povestile neobisnuite, iata o lista a celor mai cunoscute carti SF & Fantasy ale sezonului.

Carti Premium de citit pe plaja – Se termină Joi, 13 Iunie – Ia cu tine pe plaja cele mai interesante si mai rafinate carti ale autorilor straini. Iata o selectie Premium pentru toate destinatiile.

Atlase si enciclopedii pentru copii – Se termină Miercuri, 12 Iunie – Atlase si enciclopedii pentru copiii curiosi, care invata si in vacanta. Descoperiri geografice, istorie, inventii, matematica, astronoomie, biologie, personalitati – toate sunt in selectia noastra.

Romane bune si ieftine – curat chilipir – Se termină Marti, 11 Iunie – O selectie care va va convinge ca nu trebuie sa cheltuiesti mult ca sa citesti bine