Noutati si promotii de la evoMAG

Ultimile noutati de la evoMAG:
Samsung Galaxy Chat B5330 – 599 lei
Este un telefon cu Android 4.0, preț mic, tastatura qwerty fizica in mod portrait

Noul telefon Sony Xperia – 789 lei
Cea mai buna viteza oferita de procesorul de 1,4 GHz, cu functie Turbo; imaginile pot fi redate si pe un televizor 3D. Culorile sunt bogate, zgomotul este redus, iar curbura deosebit de subtire nu fac din acest telefon decat sa straluceasca in lumina reflectoarelor. Este proiectat pentru pictograme elegante, se conecteaza la TV prin HDMI si reda videoclipuri HD superbe.

Ofertele Sony VAIO
Pana pe 17.09.2012 pentru orice LAPTOP SONY VAIO achizitionat, se ofera automat si gratuit, un sistem de boxe LOGITECH 5.1 X-530.

Media player Egreat – 599 lei
Cel mai nou media player de la Egreat R160S Pro beneficiaza de un procesor care permite redarea 3D. Este dotat cu un ecran frontal pentru afisarea informatiilor de redare, antena wi-fi, USB 3.0 si SATA extern. Egreat R160S este un player HD de noua generatie, cu rack intern procesor Realtek 1186DD, 750 MHz cu redare 3D, meniu in limba romana, cititor de carduri, USB 3.0 si 1 port de USB 2.0. Egreat R160S vine cu sistem de operare Android si are posibilitatea de instalare a diverselor aplicatii Android Market.

noua gamă de televizoare 3D LG Smart TV

WACOM – Inkling Pen – 769 lei
Uneori ideile cele mai bune vin in minte atunci cand nu te afli in biroul tau. Imagineaza-ti schitarea intr-o agenda sau pe o foaie de hartie cand esti la clientul tau, pe servetele intr-un restaurant fiindca aceasta este singura bucatica de hartie aflata la indemana. Nu trebuie sa ai calculatorul cu tine: Inkling stocheaza toate înregistrarile in memoria receptorului. Ajuns la calculator, poti conecta Inkling prin USB si poti transforma toate schitele in fişiere bitmap sau vector in programul tau Inkling Sketch Manager.