Intel

Acer lanseaza in Romania laptop-ul cu doua ecrane Iconia

Acer a anuntat ca din februarie, laptop-ul cu doua ecrane de 14 inch Iconia va fi disponibil si in Romania la un pret de circa 6.000 de lei. Iconia va avea 4 GB RAM, HDD 640 GB si procesor Intel Core i5 480M. Unul dintre ecrane este folosit pe post de tastatura virtuala, iar unele aplicatii pot fi controlate si prin gesturi facute pe ecranul tactil. Ramane de vazut cum va fi primit pe piata acest laptop cu pret destul de mare.

Asus lanseaza “cea mai puternica tableta din lume”

Asus a lansat miercuri tableta Eee Slate EP121, pe care presedintele companiei a descris-o in timpul unei prezentari oficiale drept “cea mai rapida tableta din lume”. Noul model Asus are o diagonala de 12,1 inci, foloseste un procesor Intel Core i5 cu doua nuclee si vine cu Windows 7 Home Premium preinstalat.

Display-ul este de tip IPS, la fel ca in cazul tabletei Apple iPad, si ofera unghiuri de vizionare de pana la 178 de grade din orice directie la o rezolutie de 1280×800 de pixeli. Sistemul include pana la 4GB de memorie RAM si un sistem de stocare pe baza de memorie flash (SSD) de 32 sau 64GB.