decathlon.ro


Cu abonamentul UPC primesti 50% reducere si vezi toate meciurile din Liga 1

Incepand de astazi, 3 august 2015, Pachetul “Special Online” de la UPC este disponibil cu 50% reducere (39,5 lei/luna) in primele 3 luni de contract (contractele se incheie pe o perioada de 24 de luni). Incepand cu luna a 4-a pretul va fi de 79 lei/luna (tva inclus).

Pachetul contine:

– Televiziune: 127 canale digitale, dintre care 12 canale HD si card inteligent CI+ inclus;

– Internet de mare viteza: 200 Mbps cu modem Wi-Fi inclus;

– Telefonie Alo Nelimitat Fix: apeluri nelimitate pe fix catre Romania si Europa si pe fix si mobil, catre SUA, Canada si Israel.

Exclusiv online, optiunea “Extra Fotbal” este inclusa in pachet, fara costuri suplimentare. Astfel, prin canalele incluse (Look TV, Look TV HD si Look Plus HD), clientii vor avea acces la toate meciurile din Liga 1.

Serviciile UPC pot fi accesate si din afara casei: clientii au acces pe orice device (smartphone, tableta sau laptop), la 54 canale TV online, prin platforma Horizon Go, disponibila pe web sau prin aplicatie mobila. Prin UPC Wi-Free ai internet gratuit in afara casei, iar cu aplicatia UPC Phone poti vorbi gratuit in roaming: suni de pe mobil cu numarul de fix folosind minutele incluse in abonamentul de telefonie fixa de la UPC.

Detalii aiciAceasta oferta a fost vazuta de 168 de ori


Ai folosit acest produs? Poti sa iti spui parerea aici: