3 luni sunt gratuite la E.ON Flash

E.ON Flash, furnizorul de electricitate si gaze naturale 100% digital, vine in perioada 17-24 noiembrie cu o oferta de Black Friday pentru produsele 24 Egal Electricitate si 24 Egal Gaz si Electricitate: trei luni gratuite si doi ani pret fix de furnizare.

Oferta de Black Friday este valabila la achizitionarea unuia dintre produsele 24 Egal, iar contractele se incheie pentru o perioada de doi ani de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului.

Produsele 24 Egal Electricitate si 24 Egal Gaz si Electricitate propun viitorilor clienti plati lunare egale, indiferent de anotimp, cu o singura regularizare in luna a doisprezecea a fiecarui an de contract. Din momentul semnării contractului, clientul va plăti sume fixe pe tot parcursul anului, evitând astfel impactul financiar cauzat de creșterile sezoniere ale consumului de energie (electricitate și gaz). Platile lunare se pot estima simplu prin folosirea configuratorului din site.

Procesul de contractare se face 100% online, fara costuri suplimentar, fara cozi si fara hartii.

E.ON Flash, parte a grupului E.ON, este un furnizor nou de energie pe piata romaneasca, dezvoltat pentru a oferi produse si servicii 100% online pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc sa isi schimbe furnizorul de gaze naturale si electricitate, in contextul liberalizarii pietei de profil.

Aceasta oferta este valabila in: Arges, Bucuresti, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Gorj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea.

Vezi aici oferta de Black friday de la E.ON FlashPromotie valabila pana in data de 24.11.2017

Aceasta oferta a fost vazuta de 390 de oriAi folosit acest produs? Poti sa iti spui parerea aici: