1 Martisor de la MarketOnline

Magazinul online MarketOnline ne ofera cu ocazia Martisorului o promotie speciala la un model de laptop comercializat exclusiv de ei. Este vorba de:
Laptop Samsung NP-RF510E, Intel Core i5 480M, 500GB, 4096MB, nVidia GeForce GT 330M 1GB, USB 3.0, HDMI, Windows 7 Home Premium

Reducerea oferita este de 499 lei, pretul de martisor fiind de 2.249,00 lei.

Pretul este interesant pentru ca laptopul vine preinstalat cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium, practic nu mai trebuie instalat nimic altceva doar folosit din primul moment in care el este achizitionat.

Cateva caracteristici generale:
– Procesor Intel Core i5
– Diagonala 15.6 inch
– Display WXGA HD Glossy, LED Backlight, 1366 x 768 pixeli
– 4GB Memorie Ram, DDR3 1066Mhz
– Hdd 500 GB
– nVidia GeForce GT 330M 1GB Memorie Video Dedicata
– Baterie Lithium-Ion 6 celule
detalii complete

RF510 reprezintă răspunsul dat de Samsung nevoii mereu în creştere pentru un notebook de performanţă ridicată care să poată face faţă nevoilor de multimedia. Pentru toate nevoile, de la stocarea fişierelor de dimensiuni mari, la editarea şi vizionarea filmelor şi a fotografiilor HD şi până la divertismentul oferit de cele mai noi jocuri pe PC, notebookurile din seria RF le satisfac pe toate – procesorul Intel Core i5 480M, memoria RAM de 4 GB şi placa grafică de 1 GB se asigură că fiecare experienţă este trăită la maxim. Caracteristicile de conectivitate upgradate localizează informaţiile şi vă ajută să le partajaţi mai uşor, incluzând porturi USB 3.0, Bluetooth 3.0 High Speed, şi AllShare.

Mai jos este o prezentare video a acestui model:

Caracteristici complete Laptop Samsung NP-RF510EAceasta oferta a fost vazuta de 51 de ori

*Daca aceasta oferta a expirat, puteti vedea alte promotii si reduceri din acelasi magazin online: >> Oferte <<


Ai folosit acest produs? Poti sa iti spui parerea aici: